Bu kampanya ile market alışverişlerinizi Migros’tan 80 TL daha indirimli yapabilirsiniz!

Bu kampanya ile market alışverişlerinizi Migros’tan 80 TL daha indirimli yapabilirsiniz!

Bankaların devam eden kampanyaları kapsamında Migros marketlerinden önemli bir açıklama geldi. 80 TL anında indirim için devam eden bir kampanyanın olduğu öğrenildi. İşte kampanyanın detayları…

Artan gıda ve temel hijyen ürünleri fiyatları, her zaman gerçekleşen market kampanyalarının özellikle son yıllarda daha da artış göstermesine neden oldu. Bu kapsamda hem marketler indirimlerini artırırken; hem de bankalar marketler ile iş birliğini artırdı. Bu ay Migros marketleri ile yeni bir iş birliği gerçekleştirmiş olan HSBC, iş birliği kapsamında 80 TL anında indirim ortaya çıkaracak olan kampanyasını duyurdu.

Kampanyaları kapsamında pek çok avantaj sunan HSBC, bu kez market alışverişlerine ilişkin bir açıklama gerçekleştirdi. Mart ayı içerisinde gerçekleştirilecek olan alışverişlere karşılık indirim vereceğini duyuran HSBC, Migros marketleri ile anlaşmaya vardığını duyurdu. HSBC, bu kapsamda kampanya koşullarına ilişkin bilgi de verirken; kampanyaya nasıl katılım sağlanabileceğini de anlattı. İşte HSBC’in market kampanyasının detayları…

HSBC’DEN MARKET ALIŞVERİŞİ KAMPANYASI

bu-kampanya-ile-market-alisverislerinizi-migrostan-80-tl-daha-indirimli-yapabilirsiniz.png

Yeni bir market alışverişi kampanyası devreye sokmuş olan HSBC, Migros Sanal Market’ten yapılacak olan alışverişlerin kampanyaya dahil olduğunu bildirdi. Bu kapsamda online alışverişlere indirim sunacağını bildiren HSBC, tek seferde yapılacak ilk 500 TL ve üzeri alışverişinin Masterpass’e kayıtlı HSBC Mastercard logolu kredi kartı ile ödenmesi halinde alışverişe anında 80 TL indirim sağlayacağını duyurdu. Kampanyasını 6 Mart 2023 tarihi itibariyle başlatan HSBC, kampanyanın son geçerlilik tarihini ise 31 Mart 2023 tarihi olarak duyurdu.

HSBC MARKET KAMPANYASI ŞARTLARI

Kampanyası kapsamında birtakım koşullar da belirlemiş olan HSBC, kampanya koşullarına ilişkin de bilgi verdi. Bu kapsamda kampanyayı 2.000 kişi ile sınırlayan HSBC, bu limite ulaşıldığında kampanyanın otomatik olarak durdurulacağının altını çizdi. Kampanya kapsamında indirimin alınabilmesi için Masterpass ödeme yöntemi kullanarak ödeme işlemi yapılması gerektiğine dikkat çeken HSBC, kazanılan indirimlerin ödeme anında sepet tutarından düşüleceğini bildirdi. Ek kartlarla yapılan alışverişlerde hak edilen indirimlerin asıl karta yansıtılacağını da bildiren HSBC, aynı müşterisinin kampanyadan sadece bir kez yararlanabileceğini de belirtti.