Bu kartı akaryakıt alışverişlerinde kullanın, 75 TL indirimi anında kazanın!

Bu kartı akaryakıt alışverişlerinde kullanın, 75 TL indirimi anında kazanın!

Akaryakıt kampanyalarına devam eden Türkiye İş Bankası, yeni bir kampanyanın daha duyurusunu yaptı. Türkiye İş Bankası’nın kampanyasından 75 TL akaryakıt indirimi kazanılacağı öğrenildi. İşte detaylar…

Bankaların sıklıkla düzenlemeye devam ettiği alışveriş kampanyalarının mart ayındaki odağı da akaryakıt alışverişleri oldu. Dengeye oturmayan fiyatları ile maliyeti her geçen gün artırmaya başlamış olan akaryakıt maliyetlerinden müşterilerinin cebini korumak için harekete geçmiş olan bankalar, alışverişlerde kendi kartlarının kullanılması amacıyla bu alandaki kampanyalarını artırmaya başladı. O bankalardan biri olan Türkiye İş Bankası ise, mart ayı kampanyasını duyurdu.

Bugüne kadar müşterilerine çok sayıda akaryakıt kampanyası sunmuş olan Türkiye İş Bankası, bu kez Petrol Ofisi ile anlaşmaya vardığını duyurdu. Mart ayını kapsayacak bir kampanya ile müşterilerinin karşısına çıkan Türkiye İş Bankası, müşterilerine akaryakıt alışverişlerinde 75 TL indirim sağlayacağını bildirdi. Kampanya şartlarına ilişkin de bilgi veren Türkiye İş Bankası, kampanyadan son yararlanma tarihini de gerçekleştirdiği yazılı açıklama ile duyurdu. İşte detaylar…

AKARYAKIT ALIŞVERİŞLERİ 75 TL İNDİRİMLİ OLABİLİR

bu-karti-akaryakit-alisverislerinde-kullanin-75-tl-indirimi-aninda-kazanin.png

Akaryakıt kampanyalarına bir yenisini daha eklemiş olan Türkiye İş Bankası, 31 Mart 2023 tarihine kadar, kampanyaya alışverişten önce ya da sonra katılan müşterilerine Petrol Ofisi harcamalarına 75 TL MaxiPuan vereceğini duyurdu. Bu kapsamda hediye ettiğini MaxiPuanları, alışverişlerde kullanmaya izin veren Türkiye İş Bankası, dolaylı yoldan 75 TL indirim sağlamış olacak. Öte yandan Türkiye İş Bankası’nın kampanya duyurusunda ise şu ifadeler yer aldı:

“Maximum anlaşmalı Petrol Ofisi istasyonlarından 16 Şubat – 31 Mart 2023 tarihleri arasında tek seferde ve farklı günlerde yapacağınız 250 TL ve üzeri 4. yakıt alışverişinize 60 TL MaxiPuan, alışverişlerinizden en az birini temassız Maximum Kart’ınızın Öde Geç özelliği veya Maximum Mobil'in içindeki Pazarama'dan Petrol Ofisi Öde-Geç ile yapmanız durumunda toplam 75 TL MaxiPuan!”

KAMPANYAYA MOBİL UYGULAMALARDAN KATILIM SAĞLANABİLİR

Kampanyaya mobil uygulamalardan katılım sağlanabileceğini bildiren Türkiye İş Bankası hem İşCep hem de Maximum Mobil üzerinden kampanyaya ücretsiz bir şekilde katılımın mümkün olduğunu ifade etti. Bu kapsamda; İş Bankası Maximum, Maximiles ve Privia markalı tüm bireysel kredi kartları ile bankamatik kartlar ve Maxipara kartlardan yapılacak olan alışverişleri kampanyaya dahil eden Türkiye İş Bankası, ticari bankamatik ve kredi kartları ile Vadematik Kart ve aidatsız kartlar ile yapılan işlemlerin kampanyadan yararlanamayacağının altını çizdi.