Burç özellikleri hakkında yanlış bilinen gerçekler! Meğer  o burçları çok yanlış tanımlamışız

Burç özellikleri hakkında yanlış bilinen gerçekler! Meğer o burçları çok yanlış tanımlamışız

Burçlar doğduğun güne ve saate göre belirleniyor ve her burcun kendine has özelliği bulunmakta. Fakat burçlar hakkında doğru bilinen bazı yanlışlar varmış.

Burç özellikleri hakkında yanlış bilinen gerçekler! Meğer o burçları çok yanlış tanımlamışız: Burçlara göre insanların kişilikleri ve davranışları biraz olsun tahmin edilebiliyor. İşte bu bilinenlerin bazıları tamamen yanlış. Peki doğrusu nedir? Burç özelliklerinin hangileri doğru?

Burçların hakkında bilgi edinmek isteyen insanlar bu konuda birçok araştırma yapıyorlar. Bu araştırma sonucunda elde edilen bazı sonuçlar ise her zaman doğru olmayabiliyor. Mesela bazı burçların çok inatçı bazılarının çok içine kapanık olduğu yazar. Fakat bunlar kafanızı karıştırmaktan başka bir işe yaramazlar. Burçlar hakkında doğru bilinen yanlışlar yanlış düşünmenize hatta davranmanıza sebep olur. Burçlar hakkında söylenen ve yazılan her şey doğru değildir. İşte bunlardan birkaçı..

BURÇLAR HAKKINDA DOĞRU BİLİNEN YANLIŞLAR

Mesela Koç burcu insanının agresif olduğu yanlış bilgidir. Her fırsatta kavga aradığı bile söyleyin Koç burçlarının. Fakat bu aslında tam olarak böyle değildir. Şöyle ki tutku ve aksiyon gezgeni olan Mars'ın yönettiği bu burç bilinenin aksine aslında cesur bir kişiliğe sahiptir.

Hakkında yanlış bilinen diğer bir burç ise Boğa burcudur. Bu burç hayatta başarılı olmak için tembel ve isteksiz olarak bilinirken aslında bu tamamen yanlıştır. Boğa burçları boş zamanları sevse de hayata karşı tamamen ilgisiz ve tembel değildirler.

İkizler burcu ise toplumda iki yüzlü olarak bilinmektedir. Bu tam olarak efsanedir diyebiliriz. İkizler burcunun doğasında esneklik bulunmaktadır. Bu aslında ikizler burcunun güçlü yönlerinden biridir. Güvenli yaşam alanında çıkabilen ve yeni deneyimler yaşamayı seven bir yapınız olduğu için bazen bu insanlar tarafından yanlış anlaşılabilir.

Yengeç burcunun ise çok zayıf olduğu söylenmektedir. Yengeç burcu duygusal bir yapıya sahip olduğu bazı insanlar tarafından zayıf olarak algılanmaktadır. Fakat bu zayıflık değil aslında olaylara bakış açısıdır. Duygusal bir yapısının olması yengecin zayıf olduğu anlamanı gelmemektedir.