CarreforuSA'dan beyaz ve kırmızı ette DEV İNDİRİM! 1 Kg Dana Kıyma 289 TL, Kuşbaşı 305 TL, 1 Kg Levrek 119 TL
Türkiye'nin en büyük marketleri arasında yer alan binlerce şubesi ile her yurttaşın evine protein, besin ve temel gıda ürünleri tedariki sağlayan dev market zinciri CarrefourSA yaptı yine yapacağını. Et fiyatlarının uçuşa geçtiği dönemde indirim yaptı.
Kurban bayramına sayılı günler kala, kasap ve marketlerde et fiyatlarındaki ani fahiş fiyat artışlarının yanında CarrefourSA farkını ortaya koymayı başardı.
CarreforuSA'dan beyaz ve kırmızı ette DEV İNDİRİM! 1 Kg Dana Kıyma 289 TL, Kuşbaşı 305 TL, 1 Kg Levrek 119 TL- Kırmızı et ve beyaz et dahil olmak üzere tüm insanların temel protein kaynağı olan et tüketimine destek vermek amacıyla ürünlerinde indirim yaptığını duyurdu. CarrefourSA marketlerne gelen herkes indirimli fiyatlardan faydalanabilecekler.
CarrefourSA'dan yapılan duyuruya göre ürünlerde stokların sınırlı olduğu belirtilmesi ile birlikteuzun kuruklar oluşmaya başladı. Yapılan duyuruda indirimlerin 11 Haziran'a kadar geçerli olacağına vurgu yapıldı.
CarrefourSA'nın duyurusunda şu ifadeler yer alıyor:
07-11 Haziran'da CarrefourSA Kart'a Özel: Dana Kıyma 289.90 TL/kg, Dana Kuşbaşı 305.90 TL/kg, Dana Döş Sarma 295.90 TL/kg, Dana Biftek, Sote, Tas Kebabı 359.90 TL/kg, Kasap, Tekirdağ, Inegöl Köfteler 295.90 TL/kg, Levrek 400-800 gr 119.99 TL/kg, Türk Somonu 89.90 TL/kg. Stoklarla sınırlıdır.