Carrefour indirime indirim yaptı! En ucuz tuvalet kağıdı ve kağıt havlu fiyatları 100 TL birden düştü

Carrefour indirime indirim yaptı! En ucuz tuvalet kağıdı ve kağıt havlu fiyatları 100 TL birden düştü

Marketlerin indirim yarışları tüm hızı ile devam ederken hafta sonu fırsat indirimleri ile vatandaşlara büyük destek sağlandı. En uygun tuvalet kağıdı ve kağıt havlu fiyatları için indirime indirim yapıldı!

Carrefour indirime indirim yaptı! En ucuz tuvalet kağıdı ve kağıt havlu fiyatları 100 TL birden düştü - Son dönemin en çok zam gören ürünlerinin başında yer alan tuvalet kağıdı ve kağıt havlu fiyatları bu sefer indirime girdi.

Marketler arasında hafta sonu indirim yarışı başlarken rekabetin en çok hissedildiği ürünlerden biri de kağıt havlu ve tuvalet kağıdı ürünleri oldu. Marketler bu ürünlerde hafta sonuna özel büyük indirimler yaparken Carrefour bu alanda en çok indirim yapan marketlerin başında yer aldı. Yeni fiyatlar yüzleri güldürdü.

CARREFOUR TUVALET KAĞIDI VE HAVLU KAĞIT FİYATLARI NE KADAR, KAÇ TL?

Tuvalet kağıdı ve havlu kağıt fiyatları için Carrefour yeni fiyatlarını açıkladı. Onlarca markada ve yüzlerce üründe peş peşe yeni indirimler belli olurken söz konusu fiyatlar internetten sipariş veren kişiler için de geçerli olacak. Belirlenen ürünlere CarrefourSA kart sahiplerine özel yüzde 49'a varan indirimler açıklandı. Üstelik kartı olmayan kişiler de anında kart alarak bu indirimden yararlanabilecekler.

carrefour-fiyatlari.jpg

Söz konusu indirimler kapsamında Papia 8'li tuvalet kağıdı 99.90 liradan 41.90 liraya çekilirken, Papia İpek özlü kağıt havlu 6'lı paket fiyatı 103,90 liradan 45 liraya düştü. Silen Ultra Tuvalet Kağıdı 32'li satış fiyatı ise 169,90 liradan 105,90 liraya çekildi. Silen 16'lı dev rulo tuvalet kağıdı ise 169,90 liradan 118,93 liraya düştü.

EN UYGUN 32'Lİ TUVALET KAĞIDI VE KAĞIT HAVLU SATIŞ FİYATI NE KADAR, KAÇ TL?

Yapılan dev indirim ile Familia Aleo Vera Özlü kağıt havlu 16'luı satış fiyatı 214.90 liradan 100 liralık fiyat indirimi ile 114,50 liraya çekildi. Pek çok üründe dev indirimler yapılırken hafta sonu fırsatını değerlendiren kişiler daha az ödeyerek daha çok ürün satın alma fırsatı elde edecekler.