CarrefourSA 2023 Ramazan kolisi fiyatı belli oldu! Ramazan paketinde neler var? Yağ, şeker, un, bulgur, pirinç ve...

CarrefourSA 2023 Ramazan kolisi fiyatı belli oldu! Ramazan paketinde neler var? Yağ, şeker, un, bulgur, pirinç ve...

23 Mart'la birlikte başlayacak olan Ramazan oruçları için marketler ramazan kolilerini paylaşmaya başladılar. Türkiye'de çok satan ve kaliteli ürün tedariki ile bilinen CarrefourSA'da ramazan kolisini paylaştı.

Türkiye'de yaşanan ekonomik kriz, yüksek enflasyon ve pandemi krizi ile birlikte son yaşanan deprem felaketinin de gelmesiyle adeta büyük bir kaos yaşanırken market fiyatlarının artışlarıyla birlikte vatandaşın beli adeta büküldü.

1514957.webp

CarrefourSA 2023 Ramazan kolisi fiyatı belli oldu! Ramazan paketinde neler var? Yağ, şeker, un, bulgur, pirinç ve...- Yaşanan fahiş fiyatlar ve ekonomik sıkıntı ortamında CarrefourSA tarafından ramazan kolisi açıklaması yapıldı. içerisinde Yağ, şeker, un, bulgur, pirinç ve daha bir çok ana besin kaynaklarının bulunduğu kolinin fiyatı da açıklandı.

Ayrıca CarrefourSA tarafından Axess’e özel 28 Şubat – 23 Nisan 2023 tarihleri arasında CarrefourSA mağazalarından ve carrefoursa.com’dan yapılacak Klasik Ramazan Kolisi, Süper Ramazan Kolisi, Mega Ramazan Kolisi ve Lüks Ramazan Kolisi alımlarında %20 indirim sunulduğu da vatandaşlara duyuruldu.

CarrefourSA, 2023 yılı ramazan kolisini açıkladı. İşte CarrefourSA'nın ramazan koli fiyat listesi:

jhgugih.jpg