Clio’ların fiyatları düştü, düşük faizli kredi imkanı ile buluştu!

Clio’ların fiyatları düştü, düşük faizli kredi imkanı ile buluştu!

Otomobil alacaklara özel markaların kampanyaları devam ediyor. Bu ay çok özel bir kampanya ile müşterilerinin karşısına çıkan Renault ise, Clio fiyatlarını aşağıya çekti. İşte detaylar…

Otomobil sektöründe devam eden pahalılık sorunu, vatandaşların sürekli olarak taşıt kredisi kampanyaları ile otomobil markalarının gerçekleştirdiği kampanyaları takip etmesini beraberinde getirdi. Müşteri portföylerini korumak ve daha geniş bir yelpazeye hizmet verebilmek adına çok sayıda kampanyayı devreye alan otomobil markaları hem indirimleri hem de düşük faizli kredileri bir araya getirmeye başladı.

Otomobil markalarının hayata geçirdiği finans kuruluşları, vatandaşların daha uygun şartlar altında kredi çekebilmesini sağladı. Bu kuruluşlardan birine sahip olan Renault, bu ay itibariyle Renault Finans üzerinden müşterilerine sağlayacağı faiz indirimli kredilerle ilgili olarak bilgi verdi. Renault, aynı zamanda en çok sevilen modellerinden biri olan Clio’larda da indirime gitti. İşte Renault’un kampanyası…

RENAULT’TA CLIO’LARIN LİSTE FİYATI DÜŞTÜ

cliolarin-fiyatlari-dustu-dusuk-faizli-kredi-imkani-ile-bulustu-2.jpg

İndirimleri kapsamında pek çok modelini uygun fiyattan müşterileri ile buluşturmayı sürdüren Renault, mart ayında en çok sevilen modeli Clio için bir indirim gerçekleştirdi. Sıfır araçlarda 500 bin TL bandı çoktan aşılmışken; Renault, Clio’ların 2023 yılı modellerini 448 bin 900 TL’den başlayan fiyatlar ile sunacağını duyurdu. Bu fiyatı sınırlı sayıdaki 2023 model yılı Clio Joy 1.0 SCe 65 bg otomobil için sunan Renault, fiyata kasko ve trafik sigortasının dahil olmadığını hatırlattı.

RENAULT’TA CLIO’LAR İÇİN KREDİ DEVREYE ALINDI

Renault’un Clio için sağladığı tek avantaj indirimli fiyat olmadı. Aynı zamanda kredi de sağlayacak olan Renault, bu ay Renault Finans’tan kredi kullanılması halinde, sadece bireysel müşterileri için geçerli olmak şartıyla, 50 bin TL’ye kadar yüzde 0,99 faizle ve 12 ay vadede kredi sağlayacağını belirtti. Sadece bu araç için kredi sağlayacağının altını çizen Renault, kampanya kapsamındaki aylık ödemelerin 4.509 TL olacağını bildirdi. Araç için peşinat ödemesinin ayrıca yapılacağını hatırlatan Renault, finansman kampanyalarının diğer kampanyalar ile birleştirilemeyeceğinin altını çizdi. Renault’un avantajlı fiyatları ve kampanyası mart ayı boyunca devam edecek.