Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu seçim vaadini güncelledi: Tüm kredi kartı borçları silinecek!

Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu seçim vaadini güncelledi: Tüm kredi kartı borçları silinecek!

Cumhurbaşkanlığı seçimlerine sayılı günler kala Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu yeni seçim vaadini paylaştı. Seçimi kazanması dahilinde kredi kartı borçlarını sileceğine dair paylaştığı o haber büyük ses getirdi. İşte detaylar…

28 Mayıs seçimlerine adım adım ilerlerken liderlerin ortaya koyduğu vaatler göz dolduruyor. Kemal Kılıçdaroğlu seçim beyannamesi olarak halka açık bir şekilde seçime son iki gün kala önemli bir paylaşımda bulundu.

Borç yükü altında ezilip duranlar, kendini zor durumda hissedilenler, kredi kartı borcu dağ gibi yığılan ve çıkmaza sürüklenen kredi kartı sahipleri için yeni bir fırsat oluşuyor.

“VATANINI SEVEN…”

Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu bireysel kredi kartı kullanıcılarına seslendi. Kredi kartı borçlarının faizlerinin silineceğini duyurdu. “Geriye kalan anapara alınacaktır” diyerek hazine destekli yardım sözünü verdi.

Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu sözlerinde şu kelimeleri de vurguladı:

“Vatanını seven yarınını düşünen sandığa gelsin oy versin.”

“36 AYDA GERİ ÖDEME…”

cumhurbaskani-adayi-kemal-kilicdaroglu-secim-vaadini-guncelledi-tum-kredi-karti-borclari-silinecek.png

Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu sosyal medya hesabı üzerinden yeni bir video paylaşımında bulundu. 28 Mayıs'ta gerçekleşecek Cumhurbaşkanlığı seçimlerine son iki gün kaldı. İki gün kala yapmış olduğu bu açıklama büyük ses getirdi.

Kemal Kılıçdaroğlu “İktidara geldiğim anda bireysel kredi kartlarının faiz borcunu sileceğim. Sadece ana para ödenecek” dedikten sonra:

“36 ay taksitlerle ana para üzerinden uygun ve esnek vadede ödeme yapılabileceğini” de müjdeledi.

İŞTE O AÇIKLAMA!

Kılıçdaroğlu kendine ait sosyal medya hesabı üzerinden paylaşmış olduğu videoda şu sözleri kullandı. “Sevgili vatandaşlarım zor durumda olduğunuzu biliyorum” diyerek başladığı sözlerin devamında:

“Borçlarınızı ödemekte zorluk çektiğinizi biliyorum. İcra dairelerindeki milyonlarca dosyanın da farkındayım. İktidara gelir gelmez bireysel kredi kartı borçları çözüme girecek. Bankalarla masaya oturacağız. Borç altında ezilen vatandaşımız için kolaylaştırıcı ödeme seçenekleri sunacağız. Kredi kartı borcunun ana parası tahsil edilecek. O da 36 ay taksitle olacak faizlerin tamamı silinecek.”