Depremin 32'inci gününde ilk istifa gerçekleşti! Adıyaman Valisi istifa etti

Depremin 32'inci gününde ilk istifa gerçekleşti! Adıyaman Valisi istifa etti

Edinilen son dakika bilgisine göre Adıyaman Valisi görevinden istifa ettiğini açıkladı. Adıyaman Valisi Mahmut Çuhadar istifa nedenini sağlık sorunları olarak atfetti.

Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerin ardından hiç bir yöneticiden istifa haberi gelmemişken adeta tuzla buz olan Adıyaman ilinden ilginç bir haber bugün geldi.

maxresdefault-1.jpg

Deprem faciasında ilk istifa! Adıyaman Valisi istifa etti- Adıyaman Valisi Mahmut Çuhadar yaptığı bir açıklama ile istifa ettiğini aktardı. Yapılan açıklama gerekçesi olarak istifanın nedeninin ise sağlık sorunu temelli olduğuna vurgu yapıldı.kapak-003522.webp

Vali Çuhadar açıklamasında, 'Yaklaşık 3 yıldır yürütmekte olduğum Adıyaman Valiliği görevimden yaşadığım sağlık sorunları sebebi ile affımı talep etmiş bulunmaktayım" diyen Çuhadar, "06.02.2023 tarihinde yaşadığımız deprem felaketinin yaralarını devlet ve millet dayanışması ile sarılacağına dair inancım tamdır. Adıyaman ve Adıyaman’lı hemşehrilerimin yüreğimizde hep özel bir yeri olacaktır. Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun' ifadelerine yer verdi.