Deprem oldu! AFAD SON DAKİKA diyerek duyurdu! Hala sallanmaya devam ediyor...

Deprem oldu! AFAD SON DAKİKA diyerek duyurdu! Hala sallanmaya devam ediyor...

AFAD'dan gelen açıklamaya göre 4.5 büyüklüğünde 1 saat önce yeni bir deprem gerçekleşti. Deprem Elazığ (Palu) merkezliydi.

Yaşanan yıkıcı depremlerin üzerinden 15 gün geçti ancak etkisi ve acısı hala ülkemizde hissedilmeye devam ediyor. Asrın felaketinin yaşandığı feci depremin ardından artçı depremler ise tehlike saçıyor. Artçı depremlerin bitmediği ve sallanmaya devam ettiği yönünde ise AFAD'dan önemli uyarılar geldi.

suan-yeni-deprem-oldu-mu-16-subat-en-son-nerede-deprem-oldu-kahramanmaras-gaziantep-hatay-bugun-deprem-oldu-mu-kac-siddetinde-676.jpg

Deprem oldu! AFAD SON DAKİKA diyerek duyurdu! Hala sallanmaya devam ediyor...- Türkiye 6 Şubat günü adeta asrın felaketini yaşamış ve Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerle adeta sarsılmıştı. son edinilen bilgilere göre can kaybı sayısı 41 bin 20'ye yükselirken binlerce bina tuzla buz olmuş ve enkaz altından binlerce vatandaş ise sağ olarak kurtarılmış ancak yaşamlarına devam edecek standartlara ulaşmak için çaresizlik içerisinde bekliyorlar.119962062-00383f1e-b619-4c85-b39b-53778494e926.jpg

AFAD'ın resmi sosyal medya hesabından yaptığı açıklamaya göre 1 saat önce Elazığ Palu merkezi peş peşe 2 depremler gerçekleşti. Depremlerin büyüklüğü ise 4.4 ve 4.5 olarak kaydedildi.

İşte AFAD'ın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım şu şekilde:

fada.jpg