Deprem oldu! Hatay depreminin ardından AFAD'dan SON DAKİKA Malatya ve Sivas duyurusu!

Deprem oldu! Hatay depreminin ardından AFAD'dan SON DAKİKA Malatya ve Sivas duyurusu!

AFAD'ın resmi sosyal medya hesabından yaptığı duyuruya göre Hatay'da deprem devam ediyor. peş peşe gelen yeni deprem büyüklüklerini paylaşan AFAD dikkatli olunması konusunda uyarılarda bulunurken Malatya'da da bir deprem gerçekleştiğini kaydetti.

Hatay'da dün akşam asrın felaketinin ardından bir felaket daha yaşandı ve peş peşe 6.4 ve ardından 5.8 büyüklüğünde depremler meydana geldi. Yaşanan depremde can kaybı sayısı 6'ya yükselirken 18'i ağır olmak üzere 294 kişi yaralandı.

rm.jpg

AFAD'dan Son Dakika Malatya ve Hatay duyurusu! Deprem oluyor...- 6 Şubat günü Türkiye'de asrın felaketi yaşanmış ve Kahramanmaraş merkezli peş peşe 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremler meydana gelmişti. Bu depremin etkisi Hatay dahil Kahramanmaraş çevresi 11 ili etkilemişti.960x505-son-dakika-haberi-malatya-deprem-ille-sallandi-52-buyuklugunde-afad-son-depremler-listesi-1596534577902.jpeg

Hatay depreminin ardından saatler geçmişken AFAD resmi sosyal medya hesabından önemli veriler paylaşarak artçı depremlerin devam ettiğini belirtti. Ayrıca yalnızca Hatay'da değil Malatya'da da depremler gözlemlendiğinin altı çizilerek bölgedekilerin dikkatli olması hususunda uyarılarda bulundu.

MALATYA VE SİVAS'TA DA SON DAKİKA DEPREM OLDU

AFAD'ın resmi sosyal medya hesabından yaptığı duyuruya göre bugün Hatay depreminin ardından tekrar Hatay'da olmak üzere Malatya ve Sivas'ta da deprem meydana geldi.

Hatay'daki depremin ardından Hatay hala artçılarla sallanmayya devam ederken çevre illerden artçı deprem haberleri ve verileri gelmeye başladı. AFAD'ın duyurusuna göre, bugün 3.9 büyüklüğünde saat 10:46'da Malatya'da, saat 08:47'de ise Sivas'ta 3.7 büyüklüğünde depremler peş peşe meydana geldi.

latt.jpgl2.jpg