Deprem oldu! Kandilli Rasathanesi duyurdu: Hatay, Adana ve Malatya peş peşe sallandı

Deprem oldu! Kandilli Rasathanesi duyurdu: Hatay, Adana ve Malatya peş peşe sallandı

6 Şubat günü yaşanan 7.7. ve 7.6 büyüklüğündeki yıkıcı depremlerin ardından bugün hala artçı sarsıntılar devam ediyor. Kandilli Rasathanesi'nin resmi sosyal medya hesabından yaptığı açıklamaya göre Hatay, Adana ve Malatya peş peşe sallandı.

Kahramanmaraş depreminin ardından gelen sel felaketi ve hala devam eden artçı sarsıntılar ile birlikte yeni felaketlerin yaşanmaması adına AFAD, Kızılay ve Meteoroloji Genel Müdürlüğü gibi resmi kurumlar uyarılarını sürdürürken bir yandan da artçılar yaşanmaya devam ediyor.

640ffcf486b2445e70351512.webp

Deprem oldu! Kandilli Rasathanesi duyurdu: Hatay, Adana ve Malatya peş peşe sallandı- Bugün Kandilli Rasathanesi'nin resmi Sosyal Medya Hesabından paylaştığı verilere göre deprem bölgeleri hala sallanmaya devam ediyor. Yapılan paylaşımda Hatay, Adana ve Malatya'da 3 büyüklüğünün üzerinde 3 adet peş peşe depremler meydana geldi.

Bugün sabah saatlerinde Hatay'da saat 06:58'de 3.2 büyüklüğünde deprem gerçekleşti. Gece saatlerinde ise 03:07'de Malatya'da 3.3 büyüklüğü olmak üzere onu takip eden saat 03:54'te ise Adana'da 3.0 büyüklüğünde deprem yaşandı.

İşte Kandilli Rasathanesi'nin resmi sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşım:

kanddll.jpgmald.jpg