Depremde vefat eden Taha Duymaz’ın annesi sosyal medyadan satışa başladı! “Para kazanmamız gerekiyor”

Depremde vefat eden Taha Duymaz’ın annesi sosyal medyadan satışa başladı! “Para kazanmamız gerekiyor”

Sosyal medya fenomeni Taha Duymaz yaşanan deprem felaketi sırasında göçük altında kalarak hayata gözlerini yumdu. Aradan geçen aylardan sonra annesi Meryem Duymaz sosyal medyada kendine ait hesap açarak satış yapmaya başladı.

Sosyal medyada yemek videoları ile ön plana çıkan zamanla görüntüsünü de değiştiren ailesine geçindirmek ve daha iyi bir hayatı onlara sunabilmek için video paylaşımları yaparak hayatını yeni bir noktaya taşımak istediğini söyleyen Taha Duymaz, 6 Şubat tarihinde meydana gelen deprem felaketi sonrası hayata gözlerini yumdu. Onun bu acı vefatı sonrası hayranları büyük üzüntüye boğuldu.

DEPREMDE VEFAT ETTİ!

Taha Duymaz deprem yaşandığında Hatay'daydı. Cansız bedenine ancak 12.gün ulaşılabildi. Hem ailesi hem de onu takip edenler büyük üzüntüye uğradı. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlar yetenekli hali ve ailesine bakmak zorunda olduğunu söyleyerek hayattaki mücadelesini seviyeli şekilde ortaya koyan Duymaz hafızalardan kolay kolay silinmeyecek.

“PARA KAZANMAMIZ GEREKİYOR”

depremde-vefat-eden-taha-duymazin-annesi-sosyal-medyadan-satisa-basladi-para-kazanmamiz-gerekiyor.png

Taha Duymaz'ın annesi Meryem Duymaz aylar sonra yeni bir karar aldı. Sosyal medyada hesap açarak satış yapmaya başladı. Meryem Duymaz “Para kazanmamız gerekiyor” diyerek yaptığı yemekleri hem paylaşıyor hem de satışını gerçekleştiriyor

Evlat acısı ile toparlanma döneminde olan Meryem Duymaz oğlu Taha gibi yemek videoları çekerek kendi hesabı üzerinden paylaşıyor. Acılı annenin “Para kazanmamız gerekiyor” diyerek başlattığı bu hamle sosyal medya takipçilerini de ikiye böldü.

MERYEM DUYMAZ’IN İLK PAYLAŞIMI!

Meryem Duymaz şimdilerde zahter ve tandır ekmeği siparişi alıyor. Bu durumu sosyal medya hesabı üzerinden şu şekilde paylaştı:

“Merhaba arkadaşlar. Her şeye rağmen yaşamın devam edebilmesi için çalışıp para kazanmamız gerekiyor. Rabbim helal para versin herkese. Bu arada kimler tandır ekmeği seviyor canlarım” notunu düştü.

Onun bu halleri “Para kazanmaya çalışan zor durumda bir anne” yorumlarını getirirken sosyal medya takipçilerinin bir çoğu'da henüz yaşanan acı kayıplarını nasıl bu kadar çabuk atlatabildiğini sorguladı.