Depremden 55 saat sonra elinde tuttuğu muhabbet kuşuyla çıkarıldı!

Depremden 55 saat sonra elinde tuttuğu muhabbet kuşuyla çıkarıldı!

Yaşanan korkutucu depremin ardından OHAL ve ulusal yas ilan edilirken vatandaşlar çaresiz şekilde sevdiklerinden haber almayı bekliyor.

Tüm Türkiye'yi yasa boğan depremin üçüncü gününde de arama kurtarma çalışmaları devam ederken çaresiz bekleyiş devam ediyor. Kahramanmaraş merkezli meydana gelen 7.7 ve 7.4 büyüklüğündeki deprem Kahramanmaraş başta olmak üzere çevre 10 ili de etkisi altına alırken depremin yankıları üçüncü günde de devam ediyor.

Yaşanan korkutucu depremin ardından OHAL ve ulusal yas ilan edilirken vatandaşlar çaresiz şekilde sevdiklerinden haber almayı bekliyor. Dünyada pek çok ülkeden de yardım gelirken arama kurtarma çalışmalar hızla devam ediyor. Depremin üçüncü gününde birçok mucize gerçekleşirken elinde muhabbet kuşuyla enkazın altından çıkarılan çocuk gündeme geldi.

ELİNDE MUHABBET KUŞUYLA KURTARILDI!

Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremin ardından enkaz altında kalan 13 yaşındaki çocuk enkaz altından 55 saat sonra elinde tuttuğu muhabbet kuşuyla çıkarıldı. Esençan Apartmanı'na ait enkazın altından ses gelmesi üzerine ekipler hızla kurtarma çalışmalarına devam ederken 3 saatlik yoğun çalışmanın ardından 13 yaşındaki çocuk ve elinde tuttuğu muhabbet kuşu sağ şekilde çıkarıldı.

Yıkılan binanın enkazı altından 55 saat sonra 3 saatlik çalışma sonucu çıkarılan 13 yaşındaki Berat'ın elinde muhabbet kuşu görenlerin yüzleri gülümsedi. Depremin üçüncü gününde de mucizeler paylaşılmaya devam ederken Berat depremden sağ çıkarıldı. Berat enkazın altından çıkarılırken teyzesini görmesi üzerine ekiplere durmalarını söyleyerek kuşunu teyzesine verdi.

MUCİZEYE TANIKLIK EDİLDİ!

Çevreden bulduğu ekmeği yeğeninden aldığı kuşa yediren teyze gözyaşlarına boğuldu. 13 yaşındaki Berat hastaneye kaldırılırken teyze "Allah'a şükürler olsun." dedi. İşte Berat'ın kurtarılmasının ardından kalan o görüntüler...

kucuk-berat-55-saat-sonra-enkazdan-elinde-15617427-7988-m.jpgkucuk-berat-55-saat-sonra-enkazdan-elinde-15617427-4119-m.jpgkucuk-berat-55-saat-sonra-enkazdan-elinde-15617427-3397-m.jpg