Doblo kullanıcılarına önemli duyuru! Tofaş CEO'su yeni kararı açıkladı

Doblo kullanıcılarına önemli duyuru! Tofaş CEO'su yeni kararı açıkladı

Türkiye'de milyonlarca satış yapan ticari ve kişisel olarak ta kullanılan Fiat Doblo kullanıcıları ile ilgili olarak Türkiye'de önemli kararlar alındığını Tofaş CEO'su açıkladı.

Türkiye'de milyonlarca satış yapan binlerce kullanıcısı olan ve satış rakamları düşüş yaşamayan FİAT Doblo araçların Türkiye üretiminde devam edeceği yönünde CEO tarafından bir açıklama geldi.

8-14-39-fiat-doblo.png

Doblo kullanıcılarına önemli duyuru! Tofaş CEO'su yeni kararı açıkladı- Son alınan bilgilere göre Tofaş'ın üretimine İspanya'da devam edileceği belirtilmişti. Ancak Fiat Doblo üretimi konusunda CEO'dan önemli açıklamalar geldi.

ARTIK TÜRKİYE'DE DEĞİL

Ülkemizde ilk olarak 2000 yılında kendini gösteren ve üretimine başlanan Bursa'daki Tofaş fabrikasında üretimi yapılan Fiat Doblo için geçtiğimiz aylarda tanıtılan 2023 yılı Fiat Doblo modelleri artık Türkiye'de değil, İspanya'da üretiliyor

x5-10790531442fv.jpg

Doblo üretiminin değil ithalatının gerçekleşeceği belirtildi ve CEO Cengiz Eroldu, Doblo’nun Türkiye’deki üretiminin bir süre daha devam etmesi için görüşmelere devam ettiklerini bildirdi.

CEO üretimin Türkiye'de kalmasına yönelik çalışmalar yaptığını belirterek, 'Tofaş Bursa fabrikamızda gelecekte üretilecek yeni ürünler, Fiat Doblo modelinin üretiminin uzatılması ve iç piyasada Stellantis Grubu ile potansiyel işbirliği ve sinerji olanakları konusunda görüşme ve değerlendirmeler devam etmektedir' dedi.