Dolar borcu olanlar DİKKAT! Selçuk Geçer, Doların 25 TL olacağı tarihi açıkladı

Dolar borcu olanlar DİKKAT! Selçuk Geçer, Doların 25 TL olacağı tarihi açıkladı

Piyasalar uzmanı Selçuk Geçer'in bugün dolar hakkındaki açıklamaları dolar yatırımcıları arasında tartışma yarattı. Geçer, 19'a çıkan dolar hakkındaki açıklamalarında yeni bir radikal açıklama ile 25'e yükseleceğini belirtti. İşte detaylar...

Geçtiğimiz günlerde Amerika Birleşik Devletleri Merkez Bankası (FED)'in faiz arttırma kararı ve Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası (TCMB)'nin ise faiz düşüşünün ardından sabitleme kararı almasıyla uzun zamandır 18 seviyelerinde korunmaya çalışılan dolar ne yazık ki 19'a çıkmıştı.

178807-w7u2.webp

Dolar borcu olanlar DİKKAT! Selçuk Geçer, Doların 25 TL olacağı tarihi açıkladı- 19'a çıkan doların daha da yükselip yükselmeyeceği merak edilirken Piyasalar Uzmanı Selçuk Geçer yaptığı bir açıklama ile dola borcu olanlara seslendi. Geçer duyurusunda doların 19 ile sınırlı kalamayacağını ve yyakın gelecek tarihte doların 25 TL seviyelerini göreceğini vuguladı.

DOLAR 25 TL OLACAK

Ekonomist piyasalar uzmanı Selçuk Geçer, Türkye'deki seçimleri işaret ederek, dolarda daha sürpriz artışların olabileceğini söyledi. ABD Merkez Bankası'nın yüzde 25 faiz artışını doğru tahmin eden Geçer, dolar için korkutan senaryoyu açıkladı.1014376-wvev.webp

Seçimlere kadar dolarda büyük bir artış beklemediğini ancak 14 Mayıs tarihinden itibaren sonra her şeye hazırlıklı olmak gerektiğini vurgulayan Selçuk Geçer, doların 25 TL'yi aşacağını söyledi.

ELİNİZİ ÇABUK TUTUN

'Dolar yükselecek mi, düşecek mi?' sorusuna cevap veren Selçuk Geçer, dolar borcu olanları uyardı. Dolar borcu olanların seçime kadar borçlarını kapatması gerektiğinin altını çizen Geçer, seçim sonrasında 25 TL'ye kadar yükselişler olabileceğini dile getirdi.