Ekrem İmamoğlu, ekibinin aile boyu masaj masraflarını İstanbullu'nun sırtına yükledi!

Ekrem İmamoğlu, ekibinin aile boyu masaj masraflarını İstanbullu'nun sırtına yükledi!

CHP'li İmamoğlu, ihtiyaç sahiplerine 'Her şey güzel olacak" mesajı verirken, belediyeye bağlı 25 şirketin üst düzey temsilcilerinin, çocuklarının ve eşlerinin masaj masraflarını da İstanbullu'nun sırtına yükledi.

Torpilli kişilerle yetinmeyen CHP’li İmamoğlu, belediye şirketlerindeki üstdüzey ekibin eşlerini ve çocuklarını da saadet zincirine eklemeyi ihmal etmedi. Masajdan hipnoza, zayıflama programından çamur banyosuna varana kadar üst kadronun eş ve çocuklarıyla birlikte dünyanın her yerinde sigortalanmasının kapısını açan İmamoğlu, aynı ekibi tecavüz ve koronavirüs gibi salgın hastalıklara karşı da koruma altına aldı, kabarık faturayı ise İstanbullu’nun sırtına yükledi.

Ulushaber'in haberine göre, İBB Başkanının VIP kadrosunu kapsayan bu saadet zincirinin en son örneği ise İSBAK adlı belediye şirketi oldu. İSBAK’ın üstdüzey kadrosunda görevli 55 torpilli çalışanın 65 çocuğu ve evlilik kapsamındaki 55 eşi de İstanbul’daki gariban halkın parasıyla özel sigorta imkanlarından faydalanacak.

1-113.png

2-060.png

Kaynak:Haber Kaynağı