Elektrik ve doğalgaz faturası ödemesi yapanlar dikkat! Faturanız için 750 TL iade yapılacak

Elektrik ve doğalgaz faturası ödemesi yapanlar dikkat! Faturanız için 750 TL iade yapılacak

Elektrik, su ve doğalgaz gibi temel ihtiyaçların karşılanması için ödenmesi gereken faturalar, her ay pek çok kişinin bütçesini zorlayabilir. Bu noktada önemli bir kampanya dikkat çekiyor.

Bu doğrultuda, faturalara sağlanan destekler ve kampanyalar önem kazanmaktadır. Son olarak, QNB Finansbank tarafından başlatılan bir kampanya, fatura ödemelerinde tasarruf sağlamak isteyenler için bir fırsat sunmaktadır.

QNB Finansbank'tan Faturalara Özel Kampanya

QNB Finansbank, müşterilerine yönelik özel bir kampanya başlattı. Bu kampanya kapsamında, fatura ödemelerinde destek sağlanacak ve müşteriler faturalarını öderken kazanç elde edebilecekler.

750 TL Değerinde Fatura İadesi

Bankanın açıklamasına göre, kampanyadan faydalanmak isteyen müşteriler, 1-30 Nisan 2024 tarihleri arasında QNB Mobil üzerinden uzaktan müşteri olma başvurusunda bulunup, aynı dönemde görüntülü görüşme ile müşteri olanlar yararlanabilecekler.

Nasıl Katılım Sağlanır?

Kampanya, 1-30 Nisan tarihleri arasında CardFinans ve QNB First logolu kredi kartları veya QNB Finansbank vadesiz hesabı üzerinden verilen her yeni otomatik fatura ödeme talimatı için geçerlidir. Ancak, kampanya süresi içinde iptal edilip yeniden verilen talimatlardan ödül kazanılamayacak.

750 TL'ye Kadar İade Kazanma Şansı

Her yeni otomatik fatura ödeme talimatı için 250 TL olmak üzere, toplamda en fazla 750 TL değerinde iade kazanılabilecek.

Ödeme Şartları ve Tarihleri

Kredi kartından ödül kazanabilmek için verilen talimatın faturanın 31 Mayıs 2024 tarihine kadar en az bir kez ödenmesi gerekmektedir. Ayrıca, verilen talimatların 31 Ekim 2024 tarihine kadar açık olması gerekmektedir.

Vadesiz hesaptan verilen otomatik fatura ödeme talimatları için de 31 Mayıs 2024 tarihine kadar ilgili faturanın ödenmesi gerekmektedir. Kazanılan iade, 1-10 Haziran 2024 tarihleri arasında otomatik fatura ödeme talimatı verilen vadesiz hesaba yüklenecektir.

Kredi kartından verilen otomatik fatura ödeme talimatları için de 31 Mayıs 2024 tarihine kadar ilgili faturanın ödenmesi gerekmektedir. Kazanılan iade ise, 1-10 Haziran 2024 tarihleri arasında otomatik fatura ödeme talimatı verilen kredi kartına yüklenecektir.

Kampanya Katılım Şartları

Kampanya, sadece CardFinans ve QNB First logolu kredi kartları ve QNB Finansbank vadesiz hesap üzerinden verilen talimatlar için geçerlidir. Katılım için QNB Finansbank Şubeleri, Çağrı Merkezi, QNB Mobil veya Bireysel İnternet Bankacılığı üzerinden otomatik fatura ödeme talimatı verilebilir.

QNB Finansbank'ın faturalara özel başlattığı kampanya, fatura ödemelerinde tasarruf etmek isteyenler için önemli bir fırsat sunmaktadır. Kampanyadan faydalanmak isteyenler, belirlenen tarihler arasında gerekli şartları yerine getirerek, faturalarını öderken kazanç sağlayabilirler.