Elinde B Sınıf ehliyeti olanlara güzel haber: Başvuranların kartına yatacak!

Elinde B Sınıf ehliyeti olanlara güzel haber: Başvuranların kartına yatacak!

B sınıfı ehliyeti olanlara güzel haber verildi. Başvuru yapanların kartına para yatırılacak. Bu kapsamda yazılı açıklama yapıldı.

Vakıfbank ehliyet sahibi müşterilerine güzel haberi verdi. Banka açıklamasına göre, akaryakıt harcamalarına 100 TL hediye edilecek. Yapılan açıklamaya göre, kampanyaya katılmak için son tarih 31 Mayıs. Bu tarihe kadar müşterilerin katılımlarını sağlamış olmaları gerekiyor.

Almak isteyenler için detaylar şöyle açıklandı:

VakıfBank Worldcard ile 1-31 Mayıs 2023 tarihleri arasında akaryakıt sektöründe farklı günlerde ve tek seferde yapacağınız ilk 500 TL ve üzeri alışverişinizden sonraki her 500 TL ve üzeri alışverişe 50 TL, toplam 100 TL Worldpuan hediye edilecektir.

Kampanya müşteri bazında geçerlidir. Ek kart ve sanal kart ile yapılan alışverişler kampanyaya dahildir. Bir müşteri kampanyadan en fazla 100 TL Worldpuan kazanabilir.

Kampanyaya BusinessCard’lar, Bankomat Kart’lar, nakit çekim ve yurt dışı işlemleri, mail order, iade, iptal ve puan kullanımı işlemleri dahil değildir.

İşlem iptal/iade durumunda yüklenen puanlar geri alınacak olup, avans puan kullanımı kaynaklı geri alım yapılamadığı durumda ilgili tutar kadar kartınıza borç yansıtılacaktır.

Aynı gün tek seferde yapacağınız 500 TL ve üzeri alışverişlerin sadece bir tanesi kampanyaya dahil olacaktır.

Kampanyaya sadece VakıfBank Mobil’de yer alan “Cepte Kazan” üzerinden ''Hemen Katıl'' tuşunu tıklayarak katılım sağlayabilirsiniz.

Kampanya katılımınızı 1-31 Mayıs 2023 tarihleri arasında, alışverişinizden önce veya sonra gerçekleştirebilirsiniz.

Kampanya kapsamında kazanılan Worldpuan'lar 7 Haziran 2023 tarihine kadar, bireysel ve kullanıma açık olan kredi kartınıza yüklenecek olup, bir gün sonra kullanılabilir olacaktır. Worldpuan’ların son kullanım tarihi 22 Haziran 2023 olacaktır. Kullanılmayan Worldpuan’lar 23 Haziran 2023 tarihinde geri alınacaktır.

Cepte Kazan "Durumunu Kontrol Et"-"Geçerli Harcamalar" ekranında kampanya dahilinde yapılan ilk işlemden sonraki geçerli işlemler gösterilmektedir.

Express Card sahipleri için kampanya katılım bedeli 4.99 TL'dir.

VakıfBank kampanyayı dilediği zaman durdurma ve/veya kampanya koşullarını değiştirme hakkına sahiptir.