Enkazdan çıkarılan küçük kız çocuğu ekipleri gülümsemeyle karşıladı!

Enkazdan çıkarılan küçük kız çocuğu ekipleri gülümsemeyle karşıladı!

Kahramanmaraş merkezli deprem başta Hatay, Gaziantep olmak üzere büyük bir yıkımı da beraberinde getirdi.

10 ilde büyük bir yıkıma sebep olan Kahramanmaraş merkezli deprem tüm Türkiye'yi acıyla kavurdu. 10 ilden kötü haberlerle birlikte iyi haberler de gelmeye devam ederken depremin 45. saatinde yaşanan yeni bir mucizeye tanıklık edildi.

ENKAZDAN GÜLEREK ÇIKTI!

Kahramanmaraş merkezli deprem başta Hatay, Gaziantep olmak üzere büyük bir yıkımı da beraberinde getirdi. Depremin ardından acılı bekleyişler sürmeye devam ederken ülke geneli yasa ve hüzne boğuldu. Herkes elinden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışırken dünya ülkelerinden de yardımlar geldi. Türkiye'de ulusal yas ilan edilmesine neden olan depremin 45. saatinde küçük kız çocuğu enkazdan gülerek çıkarıldı.

Kahramanmaraş'ta enkaz altında kalan baba ve 2 evladı Trabzon ve Bursa AKUT ekiplerince kurtarılırken enkaz altında kalan kızlar 12 yaşındaki Hatice Kübra enkaz altından çıkar çıkmaz ekiplere gülümsedi. Soğuk hava şartları ve acılı bekleyiş içerisinde biraz da olsa içleri ısıtan o gülümseme gündeme geldi.

GÜLÜMSEMESİ İÇLERİ ISITTI!

Enkaz altından çıkarılan 12 yaşındaki Hatice Kübra'nın gülümsemesine ekipler de ortak oldu. Kahramanmaraş merkezli depremin ardından Malatya, Gaziantep, Hatay, Adana, Kilis, Adıyaman, Diyarbakır, Şanlıurfa ve Osmaniye'de de büyük bir yıkım meydana gelirken kalabalık bir aile olan Trabzon ve Bursa AKUT ekibi, 2,5 yaşındaki Asel Aytemiz ve babası Mehmet Aytemiz enkaz altından çıkarıldı. Ailenin bir diğer ferdi olan 12 yaşındaki Hatice Kübra Aytemiz'de enkaz altından çıkarılırken aile fertlerinden 2 kişinin daha arandığı belirtildi.

enkaz-altindaki-46-saatin-ardindan-hayata-boyle-15616837-6534-m.jpg