Erdoğan’dan Adana’daki saldırıya dair çarpıcı yorum: PKK’dan farklı araçla da olsa gaye aynı

Erdoğan’dan Adana’daki saldırıya dair çarpıcı yorum: PKK’dan farklı araçla da olsa gaye aynı

Kabinesi toplantısı sonrasında açıklamalarda bulunan Cuhrubaşkanı Erdoğan, Adana’da Vefa Sosyal Destek Grubu ve Kaymakam’a yönelik saldırıya dair de konuştu.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı’nın bugün yaptığı açıklama ile sahiplendiği CHP Adana Yüreğir Gençlik KMolları Başkanı ve ona bağlı grubun Yüreğir’de vatandaşlara yardım götüren Vefa Sosyal Destek Grubuna yönelik saldırısına işaret eder Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Vefa Sosyal Destek Gruplarına PKK'lıların Van'da yaptığı eylemle CHP'lilerin Adana'da gerçekleştirdiği saldırı farklı araçlarla olsa da aynı gayeye yöneliktir" dedi.

Erdoğan sözlerini şu şekilde sürdürdü:

"Siyasette kurdukları ittifakı sahada devlete, kamu görevlilerine, mazlumlara saldırmak üzere genişletenlerin hesabını milletimiz sandıkta görecektir. Türkiye önümüzdeki dönemde sadece salgını yenmekle ve 2023 hedeflerine ulaşmakla kalmayacak. Aynı zamanda bu hastalıklı siyasetin temsilcilerinden de kurtulacaktır. Siyasette kurdukları ittifakı sahada devlete saldırmak üzere genişletenlerin hesabını milletimiz sandıkta görecek. Siyasi çıkarlar uğruna eli kanlı teröristlerle ve uzantılarıyla ittifaklar içine girenlerin yakasından milletimizin eli eksik olmayacaktır."

AVAZTÜRK