ESHOT 18 yaş üstü tüm vatandaşlara duyuruda bulundu: 14 Haziran 2023’e kadar başvurmanız gerekiyor!

ESHOT 18 yaş üstü tüm vatandaşlara duyuruda bulundu: 14 Haziran 2023’e kadar başvurmanız gerekiyor!

İzmir’de vatandaşlar şehir içi ulaşımda ESHOT toplu taşıma araçlarını kullanıyor. Bu kapsamda vatandaşlara duyuru yapıldı. Yapılan duyuruya göre, 18 yaş üstü tüm vatandaşların katılım sağlayabileceği yarışma düzenleniyor.

İzmir Büyükşehir Belediyesi ESHOT Genel Müdürlüğü, 80’inci kuruluş yıl dönümü kapsamında ulusal fotoğraf yarışması düzenlediği duyuruldu. Yapılan açıklamada, 18 yaş üstü tüm vatandaşların katılımda bulunabileceği bildirildi. Yarışmada birinci olana ise 15 Bin TL verilecek. Öte yandan ikincilik ödülü 10 bin, üçüncülük ödülü 7 bin 500, mansiyon ödülü (3 adet) 4 bin, ESHOT Özel Ödülü ve Jüri Özel Ödülü 3’er bin TL olarak açıklandı. Sergilemeye değer bulunan en fazla 40 fotoğraf da 500 TL ile ödüllendirilecek.

Başvuru yapmak isteyenlere tarih duyurusu

Fotoğraf yarışmasına başvuru yapmak isteyenler için son tarih 14 Haziran 2023 olarak açıklandı. Bu tarihe kadar “tfsfonayliyarismalar.org” sitesi üzerinden online başvurular kabul edilecek.

Hangi fotoğraflar değerlendirilecek?

Yarışmada ESHOT araçları, personeli, yolculukları ve durakları yansıtan özgün fotoğraflar değerlendirilecek.

01032023-11120-0.jpg

Yarışma hakkında açıklamada bulanan ESHOT Genel Müdürü Erhan Bey şu ifadeleri kullandı:

“ESHOT, ülkenin her yerinde bilinen, tanınan bir İzmir markası. Halkımızın gözünde ve gönlünde özel bir yeri olduğunu biliyoruz. Gönüllerdeki ESHOT’u, fotoğraf sanatı aracılığıyla ölümsüzleştirmek istiyoruz. Bu sanata gönül veren, amatör ya da profesyonel tüm fotoğraf tutkunlarını yarışmamıza katılmaya davet ediyorum. Uzmanlardan oluşan jüri heyetinin yapacağı değerlendirme neticesinde dereceye giren ve sergilenmeye değer görülen eserleri, düzenleyeceğimiz sergiyle halkımızın beğenisine de sunacağız”