Eskişehir'de engelli ve hamileler için yoğun kar yağışından dolayı yarın izin kullanım hakkı tanındı

Eskişehir'de engelli ve hamileler için yoğun kar yağışından dolayı yarın izin kullanım hakkı tanındı

Eskişehir kent merkezinde kamuda çalışan engelli ve hamile vatandaşların yarın izinli sayılacakları Valilik tarafından açıklandı.

Eskişehir'de engelli ve hamileler için yoğun kar yağışından dolayı yarın izin kullanım hakkı tanındı: Eskişehir'de yarın için kar yağışından dolayı izin kullanım hakkı tanındı. Eskişehir kent merkezinde etkili olan kar yağışından dolayı kamuda çalışıyor olan engelli ve hamileler için 6 Şubat 2023 tarihi için yani bir gün için izin kullanım hakkı verildi.

Eskişehir Valiliği tarafından açıklanan karara göre yarın Eskişehir kent merkezinde kamuda çalışan hamile ve engelli vatandaşlar için kar tatili kullanılabileceği açıklandı. Yapılan açıklamada yarın için engelli ve hamile vatandaşların izinli sayılacağı bildirildi. Valiliğin yapmış olduğu açıklama şöyle;

ESKİŞEHİR VALİLİĞİ'NİN YAPMIŞ OLDUĞU AÇIKLAMA

Valilik tarafından yapılana açıklamada yarın Eskişehir kent merkezinde kamuda çalışan hamile ve engelli vatandaşların izin kullanabileceği açıkladı. Eskişehir Valili tarafından yapılan açıklamanın tam metni şöyle;

"İlimiz genelinde etkili olan soğuk hava ve kar yağışına bağlı oluşabilecek buzlanma ve ulaşımda yaşanabilecek olumsuzluklar göz önünde bulundurularak, kamu kurum ve kuruluşlarında görev yapan engelli ve hamile personel 6 Şubat Pazartesi günü idari izinli sayılacaktır." denildi.