Ev alacaklar müjde! Yapı Kredi 120 ay vade ile konut kredisi veriyor

Ev alacaklar müjde! Yapı Kredi 120 ay vade ile konut kredisi veriyor

Ev alacakların dikkatine! Yapı Kredi internet sitesi üzerinden duyurmuş olduğu konut kredisinin tüm detaylarını duyurdu. Düşük faiz oranı ve 120 aya varan vade ile konut kredisi veriyor.

Ev alacaklar müjde! Yapı Kredi 120 ay vade ile konut kredisi veriyor: Son dönemlerde fiyatlarında artış yaşanan alanlardan birisi de konut fiyatları oldu. Konut fiyatlarının bu denli yükselmesine ise devlet bir dur dedi. Orta gelirli vatandaşlar için uygun faiz oranları sunmaya başladı. Yapı Kredi ise internet sitesi üzerinden duyurmuş olduğu konut kredisinin detaylarını duyurdu. Peki Yapık Kredi konut kredisi avantajları neler? Faiz oranı ne kadar? Vade süresi ne kadar? İşte tüm bu soruların yanıtını sizler için derledik.

Son dönemlerde çok fazla araştırılan konut kredisi fırsatlarına bankalar da kredi avantajlarını internet siteleri üzerinden yayınlayarak yanıt verdi. Yapı Kredi konut kredisi fırsatını duyurdu. Buna göre 120 aya varan vade ve düşük faiz oranı ile konut kredisi fırsatı sunuluyor. Peki Yapı Kredi konut kredisi detayları neler?

YAPI KREDİ KONUT KREDİSİ DETAYLARI

Yapı Kredi'nin sunmuş olduğu konut kredisinde en fazla 120 ay vade fırsatı verilmiştir. Bununlar birlikte konut kredisi vade sonundaki azami yaş 70’tir. Taksit ödemelerinizi belirlediğiniz dönem ve tutarlarda yapabilme fırsatına sahipsiniz. Peki başvuru sırasında istenilen belgeler neler?

GEREKLİ BELGELER

  • Nüfus Cüzdanı Fotokopisi
  • Gelir Belgesi
  • Elektrik, su, doğalgaz, telefon gibi abonelik gerektiren bir hizmete ilişkin işlem tarihinden önceki 3 ay içinde ve müşterinin adına düzenlenmiş bir fatura aslı veya 3 ay içerisinde alınmış ikametgâh belgesi ve
  • Satın alınacak konutun tapusunun fotokopisi gibi belgeler banka tarafından istenilmektedir.

ÖRNEK ÖDEME TABLOSU

whatsapp-image-2023-01-30-at-00-01-43.jpeg