Ev almak isteyenlere 120 ay vadeli 100 bin TL kredi!

Ev almak isteyenlere 120 ay vadeli 100 bin TL kredi!

Ev almak isteyen kişilere kaçırılmayacak fırsat Şekerbank’tan geldi. Ev almak isteyen fakat bütçesi yeterli olmayan kişilere konut kredisi kampanyası hazırlayan banka, kampanya kapsamında tam tamına 10 sene vade imkanı sunacağını duyurdu.

Kaçırılmayacak kredi kampanyası hazırlayan Şekerbank, yeni kampanyasını müşterilerinin hizmetine sundu. Peki konut kredisi kampanyası kapsamında kullanılacak en yüksek tutar ne kadar? Kredinin faiz oranı nedir? 10 sene vade imkanının yer aldığı kredi kampanyası ile ilgili tüm bilgiler haberimizin devamında sizlerle birlikte..

Şekerbank’tan kaçırılmayacak fırsat

Kaçırılmayacak kredi kampanyası hazırlayan Şekerbank, yeni kampanyasını müşterilerinin hizmetine sunarak kampanya ile ilgili tüm bilgiler tek tek açıkladı. Şekerbank, konut kredisi kampanyası kapsamında sabit faiz oranına ek olarak 10 yıla kadar vade seçeneği sunacağını resmi web sitesi üzerinden duyurdu.

Şekerbank konut kredisi kullanmak isteyen kişilere eşit taksitli ya da artan-azalan taksit seçeneği sunarak büyük avantajlar sağlıyor.

Şekerbank aracılığıyla konut kredisi kullanacak kişiler kendi belirdikleri geri ödeme tablosu ile rahat ve kolay bir şekilde geri ödeme imkanından yararlanabilecek.

Konut kredisi faiz oranı nedir?

Şekerbank, hem sıfır konutlar için hem de ikinci el konutlar için %90’a kadar konut kredisi sunacağını açıkladı. Bu avantajdan yararlanmak isteyen kişiler satın alınacağı konutu ipotek olarak göstererek kampanya kapsamında yer alan avantajlardan kolay yararlanabilecek. Bu durumda da kefilsiz konut kredisi kampanyası kapsamında ödenecek örnek ödeme tablosu ise şu şekilde yer alıyor;

100 bin TL konut kredisi için 3.75 faiz oranı ek olarak 120 ay vade seçeneği baz alınarak hesaplanması ile birlikte aylık taksit tutarı 3 bin 795 TL civarında olacaktır.

100 bin TL konut kredisi için 3.75 faiz oranı ek olarak 48 ay vade seçeneği baz alınarak hesaplanması ile birlikte aylık taksit tutarı 4 bin 522 TL civarında olacaktır.

Şekerbank aracılığıyla konut kredisi kullanmak isteyen kişiler daha kapsamlı bilgileri bankanın resmi web sitesi üzerinden bulabilir.