EYT'lilere talih kuşu kondu! EYT promosyonu için bu rakam ilk kez verildi tek seferde peşin 12.500 TL ödeme

EYT'lilere talih kuşu kondu! EYT promosyonu için bu rakam ilk kez verildi tek seferde peşin 12.500 TL ödeme

EYT yasası için kanun teklifi beklendiği üzere AK Parti tarafından meclise sunulurken Ekonomist Muhammet Bayram canlı yayında promosyon müjdesi verdi!

EYT'lilere talih kuşu kondu! EYT promosyonu için bu rakam ilk kez verildi tek seferde peşin 12.500 TL ödeme... AK Parti tarafından hazırlanan Sosyal Sigortalar Ve Genel Sağlık Sigortası Kanunu İle 375 Sayılı Kanun Hükmünde Kararnamede Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi̇ beklendiği üzere meclise sunuldu.

Hazırlanan kanun teklifi ile ilk işe giriş tarihi 8 Eylül 1999 ve öncesi olan 5 milyon kişiye erken emeklilik hakkı verildi. Bu kişilerden 2,5 milyon tanesinin hemen emekli olması beklenirken emekli olacak kişilerin sayısı bankaların da iştahını kabarttı. Bankalar emekli maaş müşterisi kapma yarışına girerken promosyon için kesenin ağzı açıldı.

EMEKLİLERE REKOR PROMOSYON! BANKALAR KESENİN AĞZINI AÇTI EYT MAAŞ PROMOSYONU ARTTI!

Bankalar şu anda emekli maaş müşterisi olan kişiler için en fazla 7 bin 500 liraya kadar maaş promosyonu verirken EYT'liler için bu rakamın artması bekleniyor. EYT'lilere özel olarak düzenlenmesi beklenen promosyon kampanyaları için rakamların açıklanması beklenirken bu konuda ilk resmi açıklama Denizbank tarafından yapılmıştı.

Konu hakkında son dakika açıklaması Ekonomist Muhammet Bayram tarafından canlı yayında yapıldı. Bayram yaptığı açıklamasında "Kıdem tazminatı hesaplamaları asgari 10.008 TL ile azami 19.982 TL arasında hesaplanacak. "1 Mart itibarıyla emekli maaşı alanlar 5.000 TL ile 12.500 TL arası banka promosyonu alabilecekler" diyerek emekli promosyonu için EYT'lilerin alacakları rakamı 12 bin 500 TL olarak duyurdu.

EYT'LİLER 3 ÖDEME BİRDEN ALACAK! EMEKLİ MAAŞI, EYT PROMOSYONU VE BAYRAM İKRAMİYESİ KAÇ TL OLACAK?

Erken emeklilik müjdesi alan EYT'liler Mart ayında ilk emekli maaşı ve emekli promosyonu ödemesini alırken Nisan ayında da bayram ikramiyesi ödemesi alacak. Böylelikle EYT'liler emekli olmaları durumunda 3 ödeme birden alacak ve aile bütçelerine büyük katkı sağlanacak.