Fatih Altay'lı Diyanet'e savaş açtı: Siz sapıksınız, Diyanet'te ne işiniz var?

Fatih Altay'lı Diyanet'e savaş açtı: Siz sapıksınız, Diyanet'te ne işiniz var?

Gazeteci Fatih Altaylı Diyanet'in yapmış olduğu 'depremzede çocuklar ile evlenilebilir' yazısına çok sert tepki gösterek adeta savaş açtı. Altaylı Diyanet'e, 'Siz sapıksınız, gidin p*rno sektörüne girin' diyerek ağır sözler savurdu.

Türkiye 6 Şubat günü gerçekleşen asrın felaketi olan 7.7 ve 7.6 büyüklüğünde peş peşe 9 saat arayla gerçekleşen depremler ile adeta sarsıldı. Depremin 13'üncü gününe gelindiğinde can kaybı sayısı 40 binin üzerine yükselmişken Diyanet'in depremzede çocukları ile ilgili açıklamalarına Gazeteci Fatih Altaylı'dan çok sert bir yorum geldi. Altaylı adeta savaş açtı.

unknown-18.jpeg

Fatih Altay'lı Diyanet'e savaş açtı: Siz sapıksınız, gidin p*rno sektörüne girin- Depremde yakınlarını kaybeden çocukların akibeti konusunda yetkililer tarafından ve Bakanlıklar tarafında koruyucu aile çalışmaları ve koruma çalışmaları yapılırken Diyanet'ten gelen depremzede çocukları ile ilgili açıklama büyük tepki çekti.
bakanlikdeprem.jpg
Diyanet, "Depremzede çocuklar evlat edinebilir mi?" sorusuna, 'Evlatlığın mirasçı olma hakkı bulunmadığı aktarılarak, "Evlat edinen ile evlatlık arasında evlenme engeli doğmaz" ifadeleri kullanıldı. Bu cevabın yer aldığı sayfalar da, olayın gündeme gelmesinin ardından silindi. Sosyal medyada bu yazı adeta gündeme damga vurdu.

Diyanet tepkilere rağmen açıklamalarına yenisini ekleyerek 'Koruyucu aile olunan bir çocuğun bu aile bireylerine mahrem olmaması da bu hükümlerden biridir' şeklinde açıklamalarını destekler nitelikte duyuru yaptı.

FATİH ALTAYLI: P-RNO SEKTÖRÜNE GİRİN

"Yahu siz gerçekten sapıksınız anladık da diyanet gibi bir kurumda ne işiniz var. Sapıklar. Gidin p*rno sektörüne girin. Atatürk ün millete doğru düzgün din bilgisi verilsin diye kurduğu kurumu sapık muhayyileniz ile kirletmeyin."

fark.jpg