Garanti Bankasından büyük kampanya! Garanti müşterisi olana 11 bin TL hediye!

Garanti Bankasından büyük kampanya! Garanti müşterisi olana 11 bin TL hediye!

Bankaların müşterileri için sunduğu kampanyalar hız kesmenden devam ediyor. Promosyon kampanyalarının yanı sıra bankalar, yeni müşteri kazanmak adına farklı kampanyalarını da duyurmaya başladı.

Bankalar tarafından açıklanan kampanyalar, bankaların müşteri portföylerinin artmasını sağlıyor. Son zamanlarda tüm bankalardan gelen promosyon kampanyalarının yanı sıra, Garanti Bankası yeni bir kampanya daha duyurdu.

Garanti Bankası tarafından açıklanan kampanyada, müşterilere mart ayı boyunca geçerli yeni teklifler sunuldu. Garanti Bankası, müşterilerinin bin liralık harcamalarına karşılık, bin lira hediye edeceğini açıkladı. Gerekli şartların sağlanması koşulunda Garanti Bankası tarafından sunulan bu kampanaya ile müşteriler büyük kar elde edebilecek. Garanti Bankası tarafından yapılan açıklamada şu bilgi yer aldı; ‘’Mobil’den müşterimiz olun, 1000 TL harcamanıza 1000 TL bonus kazanın!’’

MOBİL KANALLARDAN MÜŞTERİ OLUNMASI GEREKİYOR

garanti-bbva.jpg

Garanti Bankası tarafından sunulan yeni kampanyada, mobil kanallar aracılığı ile Garanti Bankası müşterisi olan kişilerin yaptığı 1000 TL’lik harcamaya, 1000 TL bonus verileceği bildirildi. Bu kampanyadan yararlanmak için kişilerin, bireysel kredi kartı başvurusu yapması ve onay alındıktan sonra bin liralık harcama yapması gerekiyor. Yapılan bin liralık kredi kartı harcamasına, 1000 TL bonus kazanılacak.

10 BİN TL’YE VARAN FAİZSİZ TAKSİTLİ NAKİT AVANS

Bin lira bonus kazandıran kampanyanın yanı sıra, 10 bin TL’ye varan faizsiz taksitli nakit avans fırsatına dair kampanya da müşterilere duyuruldu. Kampanyalar kapsamında yapılan açıklamalarda şu bilgiler yer aldı; ‘’11 bin TL ödeme için gerekli olan şartlar kapsamında; 31 Mart tarihine kadar Garanti BBVA dijital kanallarından temassız müşteri olarak, Garanti BBVA’lı olan ve Bonus kredi kartı, Money Bonus kredi kartı başvuruları onaylanan kişiler, 20 nisana kadar yapacakları tek seferde 1.000 TL ve üzeri ilk harcamaya 1.000 TL değerinde bonus kazanacak. Kampanyadan yararlanmak için ise, Bonus kredi kartı, Money Bonus kredi kartı başvurularının Garanti BBVA mobil, bonus.com.tr., moneybonus.com.tr üzerinden yapılması şartı aranacak. Kazanılan bonuslar 27 Nisan bir de 27 Mayıs 2023 tarihleri arasında kalan olabilecek. Kazanılan bonuslar, en çok kazanım sağlanan kartı eklenecek. Kampanya müşteri bazında olacak ve en fazla 1.000 TL bonus kazanabilecek.’’