Gate Group kripto kartını hizmete açmaya hazırlanıyor!

Gate Group kripto kartını hizmete açmaya hazırlanıyor!

Gate.io’nun ana şirketi Gate Group gündeme bomba gibi düşen bir açıklamaya imza attı. İlk Visa kartını çıkarmaya hazırlandığını belirten şirket, dikkatleri üzerine çekti. İşte ayrıntılar…

Kripto sektörü hemen hemen her gün kritik bir gelişme gündeme gelirken bu kez sektör adına olumlu bir gelişmeye imza atılmak üzere olduğu öğrenildi. Gate.io’nun ana şirketi olarak bilinen Gate Group tarafından yapılan açıklamada, şirketin piyasaya bir debit kart çıkarmak için harekete geçmiş olduğu belirtildi.

Kripto borsası tarafından yapılan debit kart açıklaması, sektörde büyük yankı uyandırdı. Kartın ne zaman kullanıma açılacağı, hangi amaçlar için kullanılabileceği merak edilirken şirket kart hizmetinin kapsamını açıkladı. Gate Group tarafından yapılan açıklama, birçok ülke tarafından yakın takip altına alındı.

GERÇEK PARA BİRİMLERİNE DÖNÜŞTÜRÜLEBİLECEK!

gate-group-kripto-kartini-hizmete-acmaya-hazirlaniyor-2.jpg

İlk Visa kartını çıkarma hazırlığı içerisinde olduğu öğrenilen kripto borsası Gate Group, dikkatleri üzerine çekti. Borsaya ait internet sitesi üzerinden başvurulara açılmış olan kart için yoğun bir talebin oluştuğu bildirildi. Bunun üzerine harekete geçen şirket, bir bekleme listesi oluşturduğunu duyurdu. “Gate Visa” adı verilmiş olan banka kartı ile kullanıcıların kripto para birimlerini gerçek para birimlerine hızlı bir şekilde dönüştürebilecekleri belirtildi.

GATE VISA KART NERELERDE KULLANILABİLECEK?

Avrupa Birliği’ne üye 27 ülke ve Avrupa Serbest Ticaret Birliği’ne üye 3 ülke tarafından kullanılabilecek olan Gate Visa’nın kullanım alanına ilişkin bir açıklama yapıldı. Talebin tahminlerin çok üzerinde olduğunu ve bu yüzden de mecburi olarak bir bekleme listesinin oluşturulduğunu belirten Gate Group, banka kartı ile sahip olunan kripto varlıkların, fiziki ve sanal mağazalarda kullanılmak üzere ilgili para birimlerine dönüştürülebileceğini ifade etti. Bu şekilde kripto paraların da dünya çapında Visa Card olarak kabul edilen 80 milyon ticari lokasyon da güvenli ve sorunsuz bir şekilde kullanılabileceği bildirildi.

Başvuruları borsanın resmi internet sitesi aracılığı ile kabul etmeye devam eden Gate Group, “Gate Card” ismini vermiş olduğu mobil uygulama aracılığı ile kart ile yapılan harcamaların güvenli ve güvenilir bir şekilde izlenip yönetilebileceğini ifade etti.