Halkbankası emekli promosyonunu güncelledi! 10 Bin TL tutarında ve...

Halkbankası emekli promosyonunu güncelledi! 10 Bin TL tutarında ve...

Milyonlarca emeklinin gözü kulağı emekli promosyonlarına kitlenmişken Halkbankası'ndan önemli bir duyuru geldi. Halkbankası yaptığı duyuruda emekli maaşı ile promosyon üzerinden oranlarını açıkladı.

Merkez Bankası'nın faiz düşürmesi, Türkiye'deki yaşanan deprem felaketi ve dünyadaki Rusya-Ukrayna savaşı sebebiyle de tüm piyasalarda dengeler yerine bir türlü oturamıyorken yaşanan kriz ortamında vatandaşın en büyük refahı ise promosyon tutarları oluyor.

ozel-sektor-calisanlarina-mujde-halkbank-dusuk-faiz-orani-ile-100-bin-tl-ihtiyac-kredisi-veriyor-313de.png

Halkbankası emekli promosyonunu güncelledi! 10 Bin TL tutarında ve...- Bu kriz ortamında Halkbankası önemli bir adım atarak promosyon tutarlarını yükselttiğini belirtti. Peki Halkbank emekli promosyonlarını ne kadar veriyor? En yüksek promosyon tutarı ne kadar? İşte yanıtı...

KİMLERE NE KADAR PROMOSYON VERİLİYOR?

Geçtiğimiz yıl sonundan bu yana geçerli olmak üzere 2023 yılı içerisindeki emekli maaşları düzeyine göre emekli promosyon tutarları belirtildi. 3.500 TL altı alanlar 3000 TL promosyon, 3.500 - 7.499 TL maaş alanlar için 3 bin 500 TL tutarında, 7.500 - 9.999 TL maaş alanlar için 4 bin 500 TL ve 10 Bin TL üzeri maaş alan emekliler için ise 5 bin 500 TL tutarında emekli promosyonu sağlıyor.0x0-e-devlet-birikmis-para-cekme-nasil-yapilir-turkiyegovtr-birimis-para-sorgulama-ekrani-bes-ve-sahis-odemeleri-t-1665593607788.jpg

NASIL BAŞVURU YAPABİLİRİM? BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Emekli maaşlarını 3 yıl taahhüt eden tüm emekli vatandaşlar için promosyon sağlanacağı belirtilerek, promosyondan faydalanmak isteyenler için izlenecek yol haritası da aktarıldı.

Bu anlamda başvuru yapmak isteyen kişiler Halkbank şubelerine giderek emekli promosyon başvuruları yapabilir ya da Halkbank Mobil ve İnternet Şubelerinden emekli promosyon başvurusu yapabilirler.