Haluk Levent ateş püskürdü: Savcılar harekete geçsin, bunun araştırılmasını istiyorum

Haluk Levent ateş püskürdü: Savcılar harekete geçsin, bunun araştırılmasını istiyorum

Haluk Levent yaptığı son dakika açıklamasına göre hakkında yapılan iftiralara ilişkin sosyal medya hesabından bir duyuru yaparak adeta ateş püskürdü. Levent, ' Savcılar harekete geçsin, bunun araştırılmasını istiyorum' diyerek listeleri belirtti.

Ünlü şarkıcı ve 'AHBAP'ın kurucusu Haluk Levent son günlerde Türkiye'de yaşanan asrın felaketi depreme ilişkin gündemden hiç düşmedi. Deprem sırasında depremzedeler için bağış toplayarak ve ofisinde ünlü oyuncularla birlikte kampanya için sabah akşam çalışmalar sürdürerek kampanyalar yapan Levent için gelen bağışları kendi çıkarı için kullanacağı yönünde iddialar yapılmıştı.

xnsojpdpokgmm5dbayw4lw.webp

Haluk Levent için geçtiğimiz günlerde MHP lideri Devlet Bahçeli 'sahtekarlık' diyerek devlet ile yarıştıklarını ima etmişti. Akabvinde İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ise AHBAP'ı kastederek devlet ile eş olmaya çalışanlar cezalandırılacak benzerinde açıklamalarla üstü kapalı tehdit açıklamalarında bulunmuştu.3562964-810x458.jpg

Levent tüm bunların ardından sosyal medyada linç girişimleri yaşamış ve bunlara ilişkin açıklamalar yapmaya başlamıştı. Toplanan bağışların ne kadar olduğunu ve nerelere aktarılacağını anlatan paylaşımlar yapmıştı.

Levent son yaptığı paylaşımda AHBAP özelinde, Başkanımız’dan açıklama: “Atılan iftiralar üzerine savcılarımızın harekete geçmesini ve bu iddaları araştırmasını istiyorum. Ayrıca hiç deterjan almadık. 300 ton deterjanla Ahbap’ın hiç işi olmadı. Bahsedilen kişileri de hiç tanımıyoruz. Devlet daha 3 ay önce denetimini yaptı' ifadelerini belirterek Savcılara seslendi.jkdfjkfjkfd.jpg