Haluk Levent'ten denetleme açıklaması! 'Ahbap'ı iki bağımsız firma denetleyecek'

Haluk Levent'ten denetleme açıklaması! 'Ahbap'ı iki bağımsız firma denetleyecek'

Enkaz altında kalan vatandaşları kurtarma çalışmaları hala devam ederken Haluk Levent dikkat çekici açıklamalarda bulundu.

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen iki büyük depremin ardından çevre 10 ilde büyük bir yıkım gerçekleşirken AFAD ve Kızılay'ın yanı sıra Haluk Levent'in kurucusu olduğu AHPAP ve gönüllü daha pek çok kişi perişan olmuştu.

Enkaz altında kalan vatandaşları kurtarma çalışmaları hala devam ederken Haluk Levent dikkat çekici açıklamalarda bulundu. 10 ilde meydana gelen depremin ardından birçok kişi bağışlarını Haluk Levent'in kurucusu olduğu AHBAP üzerinden gerçekleştirirken Haluk Levent geçtiğimiz gün yapılan açıklamada yapılan bağışları nasıl değerlendirdiklerini ve nasıl değerlendireceklerinin altını çizmişti.

HALUK LEVENT 'DENETLENECEĞİZ' DEDİ!

Bu defa açıklamasında derneğin iki bağımsız firma tarafından denetleneceğini belirten Haluk Levent AHBAP'ı hem yerli hem de yabancı bir firmanın denetleyeceğini açıkladı. Depremzedeler için yardım organizasyonları düzenlemeye devam eden ve şimdiye dek pek çok yardımda bulunan Haluk Levent şunları söyledi;

"Biri uluslararası bağımsız denetim firması biri yerli denetim firması olmak üzere 2 bakımsız denetçi firma ile sözleşme imzalıyoruz. Bütün satın almaları başından sonuna kadar denetlemelerini istedim. Firma isimlerini Salı günü açıklayacağım. Bilginize"

haluk-levent-ahbap-i-iki-bagimsiz-firma-15628614-9226-m.jpg