Haluk Levent’ten kötü haber: Trafik kazası geçirdi!

Haluk Levent’ten kötü haber: Trafik kazası geçirdi!

Deprem bölgelerine yaptığı yardımlarla ismini ön plana çıkaran Haluk Levent’ten bugün son dakika olarak kötü bir haber geldi. Ünlü sanatçı ve Ahbap Vakfı yöneticisi trafik kazası geçirdi. Levent’in son sağlık durumuna ilişkin açıklama geldi.

6 Şubat’ta tüm dünyayı sarsan, 32 bin insanımızın hayatını kaybettiği, on binlerce insanımızın yaralandığı deprem felaketinin ilk günlerinden buyana bölgede aktif olarak canla başla çalışan Haluk Levent trafik kazası geçirdi. Levent’in Pazarcık ilçesine yardım malzemeleri götürürken kaza yaptığı açıklandı.

Merkez üssü Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve 10 ilimizde ağır yıkımlara neden olan depremlerin ardından kurucusu olduğu Ahbap derneği ile yardımlar yapan Haluk Levent, kaza geçirdi. Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesine yardım götürürken kaza yapan sanatçı, sosyal medya hesabından sağlık durumuyla ilgili açıklama yaptı.

TEDAVİSİ DEVAM EDİYOR

Sağlık durumu iyi olan ve hastanede tedavi gören Haluk Levent, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda "Pazarcık yakınlarında çukurlu yola hızlı giriş yaptık galiba. Özür dileyerek yazıyorum kemer takmamıştım kafamı 2 kez tavana çarptım. Kaslarda biraz zedelenme var. Çalışabilecek durumdayım. 1 saate kadar işimin başına geçerim. Hepinize çok teşekkür ediyorum. Gerçekten iyiyim" ifadelerini kullandı.