Harcadıkça Kazandıran Kampanya! Bankamatik Kartınızla Alışveriş Yapın 200 TL Maxi Puan Kazanın!

Harcadıkça Kazandıran Kampanya! Bankamatik Kartınızla Alışveriş Yapın 200 TL Maxi Puan Kazanın!

İş Bankası, müşterilerine özel yeni bir kampanyasını daha duyurdu. Harcadıkça kazandıran bu kampanyadan sadece, İş Bankası müşterileri olanlar ve bankamatik kartına sahip olanlar yaralanabilecek.

İş Bankası, belirli dönemlerde müşterileri için özel kampanyalar sunmaya devam ediyor. Son olarak banka tarafından açıklanan yeni kampanyada bankamatik kart ile yapılacak alışverişler ile 200 TL’ye varan maxi puan kazanılacağı duyuruldu.

Bankamatik kart ile 1 Mart ile 31 Mart 2023 tarihleri arasında bireysel bankamatik kart ile tek seferde ya da farklı günlerde yapılacak 300 TL ve üzeri alışverişlerde 10 TL, toplamda da 200 TL maxi puan kazanılacağı açıklandı. Kampanyadan yararlanacak kişilerin İş Bankası müşterisi olması ve İş Bankası bankamatik kartına sahip olması gerekiyor.

KATILIM KOŞULLARI OLDUKÇA KOLAY

maximum-kart-2.jpg

İş Bankası tarafından duyurulan kampanyaya katılmak için maximum mobil ya da İşcep’te yer alan kampanyalar bölümünden başvurular yapılabiliyor. Kampanyalar kısmında yer alan katıl butonu ile kampanyaya katılınabiliyor. Kampanya katılımı, kampanya dönemi içerisinde istenilen zamanda yapılabilmektedir. Bu koşulda alışverişten önce katılım sağlanabilineceği gibi alışveriş sonrasında da katılım sağlanabilmektedir.

KAMPANYADAN YARARLANABİLECEK KARTLAR

İş Bankası tarafından sunulan kampanyadan yararlanabilecek kartlar arasında; bireysel bankamatik kartları ve maximum genç bankamatik kartları yer alıyor. Bireysel bankamatik kartları ile tek seferde yapılacak ya da farklı günlerde yapılacak 300 TL ve üzeri alışverişler kampanya kapsamında değerlendirilecektir. Aynı gün yapılan 300 TL ve üzeri alışverişlerden sadece ilk yapılan alışveriş kampanya kapsamına alınacaktır. Kampanya kapsamında kazanılan maxi puanlar 6 Nisan 2023 tarihinde son kullanılan ve kampanya dahilinde olan karta yüklenecektir. Maxi puanlar için son kullanım tarihi ise, 31 Mayıs 2023 olarak belirlenmiştir.