Hatay'ın havadan görüntüsü yürekleri dağladı!

Hatay'ın havadan görüntüsü yürekleri dağladı!

Üç gün önce sabah saatlerinde meydana gelen Kahramanmaraş merkezli deprem binlerce kişinin hayatını kaybetmesine devam ederken Kahramanmaraş başta olmak üzere Hatay, Adana, Antep gibi illerde depremden oldukça etkilendi.

Kahramanmaraş merkezli depremin en çok etkilediği şehirlerden birisi de Hatay olurken Hatay'dan gelen görüntüler vatandaşların yüreklerini dağladı. Depremin üçüncü gününde umutlu bekleyiş devam ederken enkaz altındaki vatandaşları kurtarma çalışmaları da devam ediyor. Şimdiye dek 2 bin kişinin enkaz altında can verdiği verilerine ulaşılan Hatay'ın havadan görüntüsü geldi.

Üç gün önce sabah saatlerinde meydana gelen Kahramanmaraş merkezli deprem binlerce kişinin hayatını kaybetmesine devam ederken Kahramanmaraş başta olmak üzere Hatay, Adana, Antep gibi illerde depremden oldukça etkilendi. Birçok bina tuzla buz olurken Türkiye OHAL ilan etti.

HATAY HAVADAN GÖRÜNTÜSÜ

Depremine etkisini en çok gösterdiği illerden birisi de Hatay olurken Hatay'ın havadan görüntüsü geldi. 7.7 büyüklüğündeki depremin vurduğu şehirlerden birisi olan Hatay'da saatler geçtikçe can kaybı sayısı yükselmeye devam ederken son olarak havadan gelen görüntüler gündem oldu.

Depremin yaşanmasıyla birlikte Türkiye'yi koca bir mutsuzluk kaplarken arama kurtarma çalışmaları için pek çok dünya ülkesinden de yardım geldi. Vatandaşlar ve ekiplerin enkaz altında arama kurtarma çalışmaları hala devam ederken Hatay'ın havadan görüntüsü nefesleri kesti.

BİNALAR TOZ DUMAN OLDU!

Bölgeye yardım götürmek için yola çıkan Türk Silahlı Kuvvetleri, İncirlik Üssü'nü kullanarak 121 hava taşıtı ile uçuş yaptı. İncirlik'ten havalanan helikoptere binen gazeteciler Hatay'da ki yıkıntı bölgesini havadan görüntüledi. Gelen görüntülerde toz duman binalar görüntülendi. İşte Hatay'ın havadan görüntüsü...

enkaz-yiginina-donen-hatay-havadan-goruntulendi-15617278-8428-m.jpgenkaz-yiginina-donen-hatay-havadan-goruntulendi-15617278-6689-m.jpg