Hayattayken akran zorbalığına maruz kalan Taha Duymaz'ın son sözleri ortaya çıktı!

Hayattayken akran zorbalığına maruz kalan Taha Duymaz'ın son sözleri ortaya çıktı!

Kahramanmaraş merkezli deprem felaketine Hatay’ın Antakya ilçesinde yakalanan ve günler süren çalışmaların ardından cansız bedenine ulaşılan Taha Duymaz’ın son sözleri yürek burktu.

Henüz çocuk yaşlarda yaptığı yemekleri sosyal medya kullanıcıları ile paylaşmaya başlayan ve kısa bir süre içerisinde milyonlarca kişi tarafından takip edilmeye başlanan genç fenomen Taha Duymaz, Kahramanmaraş merkezli deprem felaketine Hatay’ın Antakya ilçesinde yakalandı. Hatay Yayladağı doğumlu olan Duymaz’ın enkaz altında kaldığının öğrenilmesinin ardından tüm sosyal medya ayağa kalktı.

12 çocuklu yoksul bir ailede dünyaya gelen ve o yoksul hayatın içerisinde özellikle annesi ile bir geçim derdi verdiğini, aileyi geçindirmeye çalıştığını her fırsatta dile getiren Taha Duymaz, kuzeninin doğum gününü kutlamak üzere kız kardeşi Melek Duymaz ile birlikte halasına gitti. Depreme orada yakalanan ve kaçmayı başaramayan genç fenomen, kız kardeşi, kuzeni, halası ve eniştesi ile birlikte enkaz altında kaldı.

Diğer binaların da Duymaz’ın kaldığı binanın üzerine devrilmiş olmaları, Duymaz’ın en alt katta olması gibi faktörler kurtarma çalışmalarında istenen mesafenin istenen hızda katedilememesine sebep oldu. Neticede 13 gün süren çalışmaların ardından Duymaz başta olmak üzere kız kardeşi Melek Duymaz, kuzeni, halası ve eniştesinin de cansız bedenlerine ulaşıldı.

Duymaz’ın ölümü onu tanıyan tanımayan herkesi derin bir üzüntüye boğarken genç fenomenin ölmeden önce söylediği son sözler yürekleri burktu. Duymaz’ın yakın arkadaşı Ragip Narin, o sözleri sosyal medya kullanıcıları ile paylaştı.

SON SÖZLERİNİ AÇIKLADI!

hayattayken-akran-zorbaligina-maruz-kalan-taha-duymazin-son-sozleri-ortaya-cikti.png

Deprem felaketi yaşanmadan önce ablasında kalan Taha Duymaz, söylenilenlere göre halasında olan kız kardeşi Melek Duymaz’ın onu araması ve kuzeninin doğum gününe davet etmesi üzerine hazırlanmaya başladı. Ragip Fidan o gece ablası ve eniştesinin Taha’ya “Geç oldu akşam akşam gitme” dediğini, Duymaz’ın ise “Kalbim sıkışıyor, kardeşlerimin yanına gitmek istiyorum” şeklinde cevap verdiğini ifade etti.

YAŞARKEN AKRAN ZORBALIĞINA MARUZ KALMIŞTI!

Yoksul bir aileden geldiğini ve tek amacının ailesine daha iyi bir hayat sunmak olduğunu her fırsatta dile getiren 19 yaşındaki genç fenomen Taha Duymaz, senelerce akran zorbalığına maruz kalmıştı. Yokluğun içinde yemek yapmaya olan yeteneğini en iyi şekilde kullanan ve o sayede de iyi yerlere gelmeyi başaran Duymaz hem fiziksel özellikleri hem de yaşadığı yoksul hayat sebebi ile ağır eleştirilere maruz kalmış ve bu durumdan ötürü yaşadığı üzüntüyü sık sık dile getirmişti.