İlahiyatçı Nihat Hatipoğlu’ndan Dikkat Çeken Mesaj! Sosyal Medya Hesabından Veda Etti!

İlahiyatçı Nihat Hatipoğlu’ndan Dikkat Çeken Mesaj! Sosyal Medya Hesabından Veda Etti!

Özellikle Ramazan ayında ekranlarda yer alan Nihat Hatipoğlu, sosyal medya hesabı üzerinden veda mesajı yayınladı. Geniş bir kitleye hitap eden Nihat Hatipoğlu, görevinden ayrıldığını duyurdu.

İlahiyatçı Nihat Hatipoğlu, özellikle ramazan aylarında ekranlarda yaptığı programlar ile birçok kişi tarafından yakından takip ediliyor. Ramazan ayının yaklaşması ile Nihat Hatipoğlu’nun yeniden ekranlarda olması bekleniyor.

Nihat Hatipoğlu, kendi sosyal medya hesabı üzerinden veda içerikli bir mesaj yayınladı. Ünlü ilahiyatçı Nihat Hatipoğlu’nun yayınladığı mesajda, dört yıldır görev yaptığı Gaziantep İslam Bilim ve Teknoloji Üniversitesi’nden ayrıldığı bilgisi yer aldı. Nihat Hatipoğlu, kurucu rektör olarak görev aldığı Gaziantep, İslam Bilim ve Teknoloji Üniversitesi’nden yaş itibari ile ayrıldığını ifade etti. Ünlü ilahiyatçının yayınladığı veda mesajı, tüm dikkatleri üzerine çekti.

‘YAŞ SINIRINA GELDİM’

640xauto-1.webp

Ünlü İlahiyatçı Nihat Hatipoğlu, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı veda konuşmasında, yaş sınırına geldiğini ve dört yılını doldurduğunu açıkladı. Nihat Hatipoğlu aynı zamanda; güçlü, dinamik ve heyecanlı bir üniversite devrettiğini belirtti ve yerine atanacak isme de başarılar diledi. Nihat Hatipoğlu açıklamasında şu ifadeye de yer verdi; ‘’Dini tebliğimiz son nefese kadar devam edecek inşallah. Yeter ki Allah razı olsun.’’

DÖRT YILLIK GÖREVİNDEN İSTİFA ETTİ

640xauto.webp

Geniş bir kitleye hitap eden ilahiyatçı Nihat Hatipoğlu, sosyal medya hesabı üzerinden görevinden istifa ettiğini duyurdu. Nihat Hatipoğlu’nun sosyal medya mesajında şu ifadeler yer aldı; ‘’Dostlar, dört yıl önce Gaziantep İslam Bilim ve Teknoloji Üniversitesi’ne Kurucu Rektör olarak atanmıştım. Bu sürede kuruluşu tamamlayıp 3 bin öğrenciye ulaştık. İslami ilimler ve Tıp Fakültesi başta olmak üzere birçok program başlattık. Bugün itibari ile görevim sona erdi. Teşekkür ederim. Bilindiği gibi rektörlük görevi dört yıldır. Dört yılı doldurdum. Yaş itibari ile de sınıra geldim. Güçlü, heyecanlı ve dinamik bir üniversite devrettim. Yerime gelen arkadaşıma da başarılar dilerim. Dini tebliğimiz son nefese kadar devam edecek inşallah. Yeter ki Allah razı olsun.’’