İlk kez Türk dizisi yabancı uyarlamalara benzetildi! İlk 10 listesinde zirveye girdi!

İlk kez Türk dizisi yabancı uyarlamalara benzetildi! İlk 10 listesinde zirveye girdi!

Dijital platformlara damga vuracak yepyeni bir dizi ilk sezonuyla gösterime girdi. Dünya çapında Top 10 listesinde hızlı bir girişle etkisini hissettiren “Biz Kimden Kaçıyorduk Anne?” dijital dizisi romandan uyarlanarak gösterime girdi. İşte detaylar…

Son dönemlerde adından sıkça söz ettiren başrolünde Melisa Sözen'in anne karakterine can verdiği “Biz Kimden Kaçıyorduk Anne?” dizisi Perihan Mağden'in romanından uyarlanarak dijital ortamı aktarılmıştır.

Netflix platformunda yayınlanan “Biz Kimden Kaçıyorduk Anne?” dizisinin oyuncuları da konusu kadar dikkat çekiyor. Dünya sıralamalarında listeye girmiş olması merak uyandırıyor. Ünlü yazar Perihan Mağden'in aynı isimle yazılmış eserinin dijital ortama uyarlanmış hali ilk bölümüyle rekor kırdı.

Dizinin başrollerini Melisa Sözen, Hakan Emre Ünal ve Başak Daşman üstleniyor. Dizinin oyuncularının kalitesi, kadrodaki uyumu gözden kaçmazken konusu da çok merak edildi.

“BİZ KİMDEN KAÇIYORDUK ANNE?” DİZİSİ KONUSU

Televizyon kanallarında yayınlanmayan yalnızca dijital platform Netflix'te üye olanları özel paylaşılan “Biz Kimden Kaçıyorduk Anne?” dizisinin konusu itibariyle turistik bir bölgede çekilmiştir. Konuya göre lüks otellerde kalan anne kız burada karşılaştıkları tüm tehlikelere karşı baş etmek için mücadele veriyor. Bu üstün çaba ile geçmişte yaşanan olayların yavaş yavaş sır perdesi de aralanıyor.

“BİZ KİMDEN KAÇIYORDUK ANNE?” OYUNCU KADROSU

ilk-kez-turk-dizisi-yabanci-uyarlamalara-benzetildi-ilk-10-listesinde-zirveye-girdi.png

“Biz Kimden Kaçıyorduk Anne?” dizisinin oyuncuları Melisa Sözen, Başak Daşman, Eylül Tumbar, Birand Tunca, Musa Uzunlar, Hakan Emre Ünal, Alper Çankaya, Emrah Kolukısa, Meriç Rakalar ve Kubilay Tunçer.

“BİZ KİMDEN KAÇIYORDUK ANNE?” ROMANI HAKKINDA…

“Biz Kimden Kaçıyorduk Anne?” romanı bir anne ve kızın daha çok travmalarla yüklü ilişkisinin ele alındığı bir kitaptır. İlk kez 2007 yılının Haziran ayında basılmıştır. Ardından Ertan Kurtalan aracılığı ile TV'ye aktarılmıştır. Şu anda Netflix'te 1.bölümü ile dijital yapımda tekrar seyirci ile buluşturuldu.

Birey, bireye ait psikoloji ve travmaların ele alındığı eser + 16 yaş sınırı ile suç temalı diziler kategorisinde Netflix'te yayına girdi. Psikolojik bir hikaye olarak ekrana yansıyan roman içerisinde bir seri katilin hikayesi ele alınmıştır.