İslam Memiş 'Uyanın her şey ilizyon her şey masaldı' diyerek duyurdu: Dolar patlayacak, arifesindeyiz

İslam Memiş 'Uyanın her şey ilizyon her şey masaldı' diyerek duyurdu: Dolar patlayacak, arifesindeyiz

Piyasalar Uzmanı Finansal Analist İslam Memiş'ten dikkat çeken ekonomi yorumu geldi. Memiş bu kez dünya piyasalarını ve Türkiye'nin durumunu bu aşamada yorumladı. Tüm vatandaşlara seslenen Memiş, 'dikkat' diyerek duyurdu.

Dünya ve Türkiye piyasalarındaki her gün gerçekleşen ekonomi hareketliliğinin ardından Türkiye'de doların kaç TL'ye kadar çıkabileceğinin merakı içerisinde olan milyonlarca yatırımcıya ve elinde doları bulunanlara Piyasalar Uzmanı Finansal Analist İslam Memiş'ten piyasa yorumu geldi.

8teev0-x-bgdj.webp

İslam Memiş 'Uyanın her şey ilizyon her şey masaldı' diyerek duyurdu: Dolar patlayacak, arifesindeyiz- Memiş, tüm vatandaşlara dünya genelinde yeni bir soluğun yükseldiğini belirterek 'Büyük tufanın arifesindeyiz' sözleri ile piyasaların beklenmeyen sonuçlarla karşılaşılabileceğini belirtti.

Dünya bankalarına ilişkin uyarılar yapan Memiş ABD ve Avrupa'nın ekonomi durumunu şu şekilde ifade etti, 'ABD, Avrupa gibi ülkelerde ayaklanma kaçınılmaz olacak. Aş evi kuyrukları, parkta ve sokakta çadır kurmuş insan topluluğu, kitlesel göçler artacak. İsveç’i ekonomik buhran bekliyor. Metropol şehirler boşaltılacak. Şehirde yaşam zor değil, imkânsız olacak. Metropol şehirler küreselcilere lazım, boşalttıracaklar.' dedi.dollary-6-pufp.webp

Memiş, dünya da büyük bir krizin patlak vereceğini belirtirken, 'Küresel ekonomik krizi (Reset) çok yakında resmi olarak ilan edecekler!' diyerek dünya piyasalarını şu sözlerle açıkladı, Memiş, 'Bugüne kadar izlediğiniz her şey İLİZYON. Bugüne kadar dinlediğinizin her şey MASALDI. Masal bitti ve uyanın! Büyük tufanın arifesindeyiz.' dedi.

Memiş, ABD ve Avrupa'daki krizlerin Türkiye'de kaçınılmaz olacağına da vurgu yaptı.