İstanbullular: 6 Haziran’a kadar binişlerde yarı fiyatını ödeyeceksiniz!

İstanbullular: 6 Haziran’a kadar binişlerde yarı fiyatını ödeyeceksiniz!

İstanbul’da yaşayan vatandaşları ilgilendiren bir duyuru yapıldı. Yapılan duyuruya göre, yarı fiyatına ödeme yapılacak. Söz konusu uygulama 6 Mart-6 Haziran tarihleri arasında geçerli olacak.

TEB Bankası Galataport İstanbul Deniz Dolmuşlarında geçerli kampanyasını duyurdu. Banka internet sitesi üzerinden yapılan duyuruda, yüzde 50 indirim sağlanacağı bildirildi. Söz konusu kampanyada Mastercard sahiplerinin faydalanabileceği bildirildi.

Banka kampanya ile ilgili şu bilgileri verdi:

screenshot-11.jpg

Galataport İstanbul Deniz Dolmuşlarında Mastercard sahiplerine %50 indirim kampanyası 06.03.2023-06.06.2023 tarihleri arasında yalnızca Galataport İstanbul Deniz Dolmuşlarında geçerlidir.

Kampanyadan yararlanabilmek için ödemenin, Galataport İstanbul Deniz Dolmuşlarındaki ödeme paneli üzerinden Mastercard logolu TEB Banka Kartları ve TEB Kredi Kartları ile yapılması gerekmektedir.

Galataport İstanbul Deniz Dolmuşlarında Mastercard sahiplerine %50 indirim kampanyası ayda en fazla 8 defa kullanılabilir.

İndirim bilet bedelinde uygulanmaktadır. Bilet bedeli 25 TL’dir. Kampanya kullanımı ardından kampanya katılımcıları 12,5 TL’lik ödeme yapacaktır.

Galataport İstanbul Deniz Dolmuşlarında Mastercard sahiplerine %50 indirim kampanyası diğer indirim ve kampanyalarla birleştirilemez.

Mastercard ve Galataport İstanbul kampanya koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

Galataport İstanbul Deniz Dolmuşları ilk etapta Kadıköy – Galataport İstanbul ve Bebek – Galataport İstanbul arasında Arnavutköy, Ortaköy ve Beşiktaş iskelelerine de uğrayarak sefer yapacaktır.

TEB kampanyayı değiştirme ya da durdurma hakkını saklı tutar.