İstanbullular dikkat! Bazı metro seferleri iptal edildi!

İstanbullular dikkat! Bazı metro seferleri iptal edildi!

Metro İstanbul tarafından yapılan son dakika uyarısı ile birlikte İstanbul'da bazı metro seferlerinin iptal edildiği öğrenildi.

Bugün İstanbul'da yaşayan vatandaşlara son dakika duyurusu ile bazı metro seferlerinin iptal edildiği duyuruldu. Kötü hava koşulları nedeni ile sorun yaşamak istemeyen kişiler içim mağdur olmaması açısından bu uyarıların yapıldığı öğrenildi. Kişilere Metro İstanbul tarafından sosyal medya üzerinden yapılan bu paylaşım ile birlikte M1A Yenikapı-Atatürk Havalimanı ve M1B Yenikapı-Kirazlı Metro Hattı'ndaki teknik bir arıza nedeniyle seferlerin Aksaray-Atatürk Havalimanı ve Aksaray-Kirazlı istasyonlarının oluşan bazı arızalar nedeni ile seferlerinin geçici süreliğine iptal edildiği öğrenildi.

METRO İSTANBUL DUYURDU!

Konu hakkında Metro İstanbul tarafından sosyal medyada yapılan paylaşım "M1A Yenikapı-Atatürk Havalimanı ve M1B Yenikapı-Kirazlı Metro Hattımızda teknik bir arıza nedeniyle seferlerimiz Aksaray-Atatürk Havalimanı ve Aksaray-Kirazlı istasyonları arasında yapılmaktadır." şeklindeydi.

Vatandaşların mağdur olmaması için sefer gerçekleştirilemeyen Aksaray-Yenikapı arasında İETT otobüsleri ile ücretsiz ring seferi yapılacağı da öğrenilen bilgiler arasında yer aldı.