İstanbullulara duyuru yapıldı! Bazı vapur ve İDO seferleri yapılamayacak!

İstanbullulara duyuru yapıldı! Bazı vapur ve İDO seferleri yapılamayacak!

İstanbul'da yaşayan vatandaşlara yapılan son dakika duyurusu ile birlikte bazı İDO ve vapur seferlerinin yapılamayacağı duyuruldu.

İstanbul'da yaşayan vatandaşlara yapılan son dakika uyarısı ile birlikte bazı vapur ve İDO seferlerinin olumsuz hava koşulları nedeni ile yapılamayacağını duyurdu. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından bugün için yapılan uyarılarda Marmara bölgesinde yaşanacak olan rüzgarlı hava nedeni ile vatandaşlar uyarılmıştı. Yapılan bu uyarı ile birlikte şehir hatları ve İDO tarafından vatandaşlara seferlerin yapılamayacağı konusunda uyarı yapıldı.

BAZI SEFERLER YAPILAMAYACAK!

Konu hakkında Şehir Hatları tarafından, muhalefeti nedeniyle Bostancı-Moda-Kadıköy-Kabataş (Moda İskelesi uğraması) ve Anadolu Kavağı-Rumeli Kavağı-Sarıyer seferlerinin iptal edildiği, bazı seferlerde de gecikmelerin yaşanabileceği konusunda uyarı yapıldı.

Bunun yanı sıra da yine olumsuz hava koşulları nedeni ile 07.00 kalkışlı Pendik-Yalova, 07.05 Kadıköy-Yenikapı-Bursa, 09.00 Pendik-Yalova, 12.00 kalkışlı Pendik-Yalova, 13.45 kalkışlı Yenikapı-Yalova, 13.45 kalkışlı Yalova-Yenikapı, 14.50 kalkışlı Kadıköy-Yenikapı-Armutlu Tatil Köyü-Armutlu-Bursa, 16:00 kalkışlı Pendik-Yalova, 17.15 kalkışlı Kabataş-Kadıköy-Yenikapı-Bursa, 18.00 kalkışlı Pendik-Yalova, 19.00 kalkışlı Yalova-Pendik, 19.00 kalkışlı Kadıköy-Yenikapı-Bandırma, 19.45 kalkışlı Yalova-Yenikapı ile 19.45 kalkışlı Yenikapı-Yalova seferlerinin iptal edildiği duyurular arasında yer aldı.

Bugün dışarıya çıkacak olan İstanbul'lu vatandaşlara duyuruldu.