İsteyen herkes yararlanabilir! Para iadesi yapılıyor: Sadece başvuru yapın

İsteyen herkes yararlanabilir! Para iadesi yapılıyor: Sadece başvuru yapın

İstanbulkart kullanıcıları için heyecan verici bir kampanya duyuruldu. İstanbulkart internet sitesi üzerinden yapılan açıklamaya göre, kart sahipleri DeFacto mağazalarında yapacakları alışverişlerde yüzde 20 nakit iade fırsatından yararlanabilecekler.

Kampanya kapsamında alınan ürünlerin ödeme tutarının yüzde 20'si nakit olarak geri ödenecek. Kampanya 31 Mayıs tarihine kadar geçerli olacak.

Kampanya Detayları ve Koşulları

İstanbulkart ile DeFacto mağazalarında yapılan alışverişlerde ödeme tutarının yüzde 20'si nakit olarak geri ödenecektir.

Kampanya süresince her kullanıcı tek bir İstanbulkart ile birden fazla kez ödül kazanabilir.

Maksimum ödül tutarı 200 TL ile sınırlıdır.

Kampanyaya katılım için İstanbulkart'ın aktif olarak kullanılıyor olması gerekmektedir.

Kazanılan ödül, alışverişin yapıldığı İstanbulkart'a ertesi gün talimat olarak yüklenecektir.

İptal edilen işlemler ödül kazandırmayacaktır.

Ödül TL, İstanbulkart Mobil uygulaması aracılığıyla NFC yoluyla, yükleme noktalarına veya otobüslerdeki geçiş cihazlarına dokunarak tanımlanabilir.

Kazanılan ödülün nakit olarak talep edilmesi mümkün değildir.

Kampanyadan faydalanabilmek için İstanbulkart'ın kişiselleştirilmiş olması ve belirli iletişim izinlerinin verilmiş olması gerekmektedir.

Kişiselleştirme ve iletişim izinleri İstanbulkart Mobil uygulaması veya İstanbulkart internet sitesi üzerinden düzenlenebilir.

Ödüllendirme bilgileri kullanıcılara İstanbulkart Mobil uygulaması veya SMS yoluyla bildirilecektir.

Sistemsel aksaklıklar durumunda ödül yüklemesi en kısa sürede gerçekleştirilecektir.

İstanbulkart İle DeFacto Alışverişlerinde Kazanılan Ödüller

İstanbulkart kullanıcıları, DeFacto mağazalarında yaptıkları alışverişlerde ödeme tutarlarının yüzde 20'si kadar nakit iade kazanacaklar. Bu kampanya ile hem alışveriş yapacaklar hem de kazandıkları ödüllerle bütçelerine katkıda bulunabilecekler. Kazanılan ödüller, alışverişin yapıldığı İstanbulkart'a ertesi gün talimat olarak yüklenecek. Bu sayede İstanbulkart kullanıcıları, DeFacto alışverişlerinden sağladıkları avantajları kolayca değerlendirebilecekler.

İstanbulkart ile DeFacto mağazalarında yapılan alışverişlerde yüzde 20 nakit iade fırsatı sunulmaktadır. Bu kampanyadan faydalanmak için İstanbulkart'ın kişiselleştirilmiş olması ve belirli iletişim izinlerinin verilmiş olması gerekmektedir. Kampanya 31 Mayıs tarihine kadar geçerli olacak. İstanbulkart kullanıcıları, bu avantajlı kampanyadan yararlanarak alışverişlerini daha ekonomik hale getirebilirler.