İZBAN, Metro, ESHOT 5 gün sonra 1 KURUŞ mu olacak: İzmirli vatandaşlar dikkat!

İZBAN, Metro, ESHOT 5 gün sonra 1 KURUŞ mu olacak: İzmirli vatandaşlar dikkat!

İzmir’de toplu taşıma kullanan binlerce vatandaşı ilgilendiriyor. İZBAN, Metro, ESHOT otobüslerinin 5 gün sonra 1 Kuruş olarak kullanılıp kullanılmayacağı merak ediliyor.

Türkiye’de her sene 30 Ağustos günü resmî ve ulusal bir bayram olarak kutlanıyor. 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda resmi tatil ilan ediliyor. Geçtiğimiz senelerde İzmir’de toplu ulaşım araçlarına biniş ücreti 1 Kuruş olarak uygulanmıştı. Bu sene de vatandaşlar toplu taşımada indirim ya da ücretsiz biniş fırsatı sağlanıp sağlanmayacağını merak ediliyor.

İzmir’de 30 Ağustos’ta Toplu Taşıma

İzmir’de 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda yani 5 gün sonra İZBAN, Metro, ESHOT otobüslerine binişlerin ücretsiz olup olmayacağı ile ilgili henüz bir açıklama yapılmadı. Yakın zamanda konu ile ilgili olarak belediyenin açıklama yapması bekleniyor.