Jorge Jesus kırmızı kart görmüştü! Ali Palabayık'a söylediği sözler ortaya çıktı

Jorge Jesus kırmızı kart görmüştü! Ali Palabayık'a söylediği sözler ortaya çıktı

Süper Lig'in 22. haftasında dün Adana Demirspor evinde Fenerbahçe'yi konuk etmişti. Maçı Ali Palabıyık yönetirken maç sonrası Jorge Jesus kırmızı kart gördü.

Süper Lig'de takımların şampiyonluk yarışı tüm hızı ile devam ederken bu sene ligde oynanan futboldan çok hakem hataları konuşulmaya devam ediyor. İki ezeli rakip Fenerbahçe ve Galatasaray arasında şampiyonluk yarışı yaşanırken iki takımın maçlarındaki hakem hataları yankı uyandırıyor.

Süper Lig'in 22. haftasında dün Fenerbahçe Adana deplasmanına konuk olmuş ve Adana Demirspor takımı ile karşı karşıya gelmişti. İki takımın oynadığı maç son derece çekişmeli geçerken 90 dakika boyunca maç bir o takıma bir diğer takıma gitmişti. Maç sonunda iki takım yenişemeyerek sahadan beraberlikle ayrılmıştı.

JORGE JESUS NEDEN KIRMIZI KART GÖRDÜ?

Hakemin bitiş düdüğünü çalması ile beraber bir anda saha karışırken maç boyunca agresif hareketleri ile dikkat çeken Fenerbahçe teknik direktörü Jorge Jesus bir anda sahaya dalmış ve hakem Ali Palabıyık'ın üzerine yürümüştü.

Ali Palabıyık'a bir şeyler söyleyen Jesus ardından hakemin yanından uzaklaştırılırken kırmızı kart görmüştü. Mücadelenin son anında Miha Zajc'a yapılan hamleye itiraz eden Fenerbahçe'de Jorge Jesus'un hakeme "Ben pozisyonu yerimden gördüm, sen nasıl görmüyorsun!" diyerek çıkıştığı iddia edilirken maçın hakem raporu ile iddiaların doğru olup olmadığı ortaya çıkacak.