Kamu bankasından telefon kullanıcısı emeklilere müjde! Yalnızca 80 TL ödeyeceksiniz!

Kamu bankasından telefon kullanıcısı emeklilere müjde! Yalnızca 80 TL ödeyeceksiniz!

Artan telefon faturası tutarlarına karşı harekete geçen Ziraat Bankası, emekliler için yeni bir iş birliğine imza atmış olduğunu duyurdu. İşte kamu bankasının yeni kampanyasına dair detaylar…

Yükselen enflasyona bağlı olarak zamlanan her hizmette olduğu gibi telefon faturalarında da ciddi artışlar kayda geçmeye başladı. GSM firmalarının artırdıkları tarife ücretleri sebebi ile iletişim kurma noktasında dahi sıkıntıya düşen vatandaşlar, bütçelerine uygun fiyatlandırmalara sahip olan GSM firmalarını araştırmaya başladı. Bu noktada devreye giren Ziraat Bankası, geçim dertleri hat safhalara ulaşmış olan emekliler için yeni bir iş birliğine imza atmış olduğunu duyurdu.

Düzenlediği kart ve kredi kampanyaları aracılığı ile toplumun her kesiminin bütçesini büyük ölçüde desteklemeyi hedefleyen Ziraat Bankası, artan telefon faturası tutarlarına karşı da tüketicinin yanında yer aldı. Bu kapsamda yalnızca emekli müşterilerinin yararlanabilecekleri bir kampanya düzenlediğini belirten kamu bankası, detayları aktardı.

ZİRAAT BANKASI’NDAN EMEKLİLERE TELEFON FATURASI İNDİRİMİ!

kamu-bankasindan-telefon-kullanicisi-emeklilere-mujde-yalnizca-80-tl-odeyeceksiniz-2.jpg

Maaş hesabı Ziraat Bankası’nda olan veya hesabını taşıyacak olan emekliler için yeni bir kampanya düzenlediğini duyuran kamu bankası, söz konusu kampanya kapsamında Türk Telekom ile iş birliği yapmış olduğunu belirtti. Bu kapsamda düzenlemiş olduğu kampanyanın detaylarını paylaşan kamu bankası, tarife aşım endişesinin de sona ereceğini vurguladı.

Ziraat Bankası- Türk Telekom iş birliği içerisinde geliştirilmiş olan tarifeye göre emekli vatandaşlar yurtiçi her yöne 750 dakika, her yöne 750 SMS, 5 GB internet ve Türk Telekomlular ile sınırsız konuşma tarifesine, 12 ay taahhüt karşılığında yalnızca 80 TL ödeyecek.

ZİRAAT EMEKLİ FIRSAT 5 GB TARİFESİNE NASIL BAŞVURU YAPILIR?

Ziraat Bankası- Türk Telekom iş birliği içerisinde düzenlenmiş olan “Ziraat Emekli Fırsat 5 GB” isimli tarifeyi 80 TL karşılığında satın almak isteyen emekliler, bankaya kayıtlı olan cep telefonu numaraları üzerinden ZIRAAT yazıp bir boşluk bırakarak T.C. kimlik numaralarını yazmalı ve 5555’e kısa SMS göndermelilerdir. SMS karşılığında gönderilen mesaja ise “ZIRAAT ONAY” yazılarak karşılık verilmelidir. Ayrıca Türk Telekom’un müşteri hizmetlerini arayarak da tarifeye dahil olunabilmektedir.