Kart limitini iftar ve sahurluk alışverişine harcayanlar kârlı çıkıyor! Ramazan içi 30 gün boyunca "400 TL" verilecek!

Kart limitini iftar ve sahurluk alışverişine harcayanlar kârlı çıkıyor! Ramazan içi 30 gün boyunca "400 TL" verilecek!

Ramazan ayına özel gıda market alışverişine 400 TL worldpuan hediye eden kampanya duyuruldu. Banka kampanyalarına eklenen bu özel market kampanyası için detaylar oluştu.

Ramazan ayı boyunca devam edecek kampanya 30 Nisan 2023 tarihinde sona erecek. Gıda marketi, manav, kasap ve şarküteri sektöründe yapılacak olan ilk 400 TL ve üzeri alışveriş sonrasındaki her 400 TL ve üzeri alışveriş toplamda 400 TL worldpuan hediye ediyor.

Kampanya dönemi boyunca her müşteri yaptığı her 400 TL'lik alışverişe 40 TL toplamda 400 TL worldpuan kazanabiliyor.

400 TL WORLDPUAN KAZANDIRAN KAMPANYA BAŞVURUSU

kart-limitini-iftar-ve-sahurluk-alisverisine-harcayanlar-karli-cikiyor-ramazan-ici-30-gun-boyunca400-tl-verilecek.jpg

400 TL worldpuan kazandıran kampanyaya katılmak isteyenlerin World Mobil uygulama ya da sms yolu ile başvurması yeterli oluyor. Yapı Kredi kart sahipleri için geçerli olan uygulama peşin ya da taksitli yapılacak harcamalarda, dijital kart ile yapılan harcamalarda da geçerliliğini koruyor.

Kampanyaya başvurmak isteyenler Yapı Kredi world mobil uygulamayı cep telefonuna indirdikten sonra ilgili kampanyaya gelerek “HEMEN KATIL” butonuna basmalıdır. Sms yoluyla katılmak isteyenler cep telefonun mesaj kısmına GIDA yazıp bir boşluk bırakarak müşteri numarasını yazıp 4454'e kısa mesaj olarak gönderebilir.

400 TL WORLDPUAN KAZANDIRAN KAMPANYA KATILIM DETAYLARI

Kampanyanın detayları belli oldu. Nakit çekim, puan ya da iade işlemleri kampanya sürecine dahil edilmiyor. Dijital kart ile yapılan tüm işlemler kabul ediliyor. Kazanılan puanların yüklemeleri asıl karta yapılıyor. Kampanyadan faydalananların puanları 5 Mayıs 2023 tarihinde hesaba yükleniyor. Kullanılmadığında 6 Haziran tarihinde hesaptan alınıyor.

Kampanya yalnızca tanımlı olan sektör ve markalar üzerinden yapılacak alışverişlerde geçerlidir. Yapı Kredi istediğinde kampanya üzerinde şartları değiştirebilir. Kartlar değiştikçe kampanyanın koşulları da değişiyor. Kampanyaya katılmak isteyenlerin Yapı Kredi bireysel kredi kartı ya da bireysel TL kartı sahip olması yeterli oluyor. Aynı gün içinde yapılacak ilk 400 TL ve üzeri harcama geçerliliğini koruyor.