Kemal Kılıçdaroğlu'ndan peş peşe Gelsinler Tutuklasınlar paylaşımları!

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan peş peşe Gelsinler Tutuklasınlar paylaşımları!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu tarafından yapılan son dakika açıklaması ile birlikte Hatay Havalimanı'nın onarımlarına başlandığı duyuruldu. Bunun yanı sıra peş peşe "Gelsinler tutuklasınlar" paylaşımında bulundu.

2 gün önce Kahramanmaraş merkezli depremin ardından Hatay Havalimanı oldukça oldukça büyük bir hasar görmüştü. Bu hasarın ardından hava yolu ile yapılması gereken yardımlarda büyük bir aksama yaşanırken hava şartları ve yolların durumu nedeni ile de depremzedelerin uzun süre yardım beklediği görüldü.

Bugün yaklaşık olarak 1 saat önce Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş tarafından yapılan paylaşımda "Hatay Havalimanı'nı en kısa sürede yeniden uçuşlara açılması için çalışmalara başladı. Mesai arkadaşlarımız alandaki hafriyat atıklarını temizliyor." şeklinde onarımlara başlandığı ifadelerine yer verdi.

"GELSİNLER TUTUKLASINLAR"

Konu hakkında yapılan çalışmaların bu faaliyetlerin en kısa süre içerisinde tamamlanarak depremzedelere ve enkaz altında hala yardım bekleyen binlerce vatandaşa ulaşılabilmesi için yapıldığı ifade edilerek, Mansur Yavaş tarafından sosyal medyada yapılan paylaşımın ardından bu paylaşımları alıntılayarak Kemal Kılıçdaroğlu yanıtladı.

Yanıtında ise "Kapanan Hatay Havalimanı'nı onarıyoruz. Gelsinler tutuklasınlar." dedi.

screenshot-81.png

CHP Kemal Kılıçdaroğlu tarafından yapılan bu paylaşım ise kısa sürede sosyal medyada gündem haline geldi. Kemal Kılıçdaroğlu tarafından yapılan bu paylaşımlar peş peşe devam ederken diğer taraftan paylaşımlar da şu şekildeydi;

LİMANA MÜDAHALE EDİLİYOR!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu tarafından yapılan paylaşımda depremin ardından yangın çıkan İskenderun Limanı'nda yangını söndürme çalışmalarının devam ettiği bilgisi verilerek "Hatay İskenderun Limanı'ndaki yangın kontrol altına alındı, tamamen söndürülmesi için tüm ekiplerimiz yoğun şekilde çalışıyor." ifadelerini sosyal medyadan Kılıçdaroğlu yanıtladı.

Kemal Kılıçdaroğlu "Arkadaşlarım limana müdahale ediyor. Gelsinler tutuklasınlar." dedi.

screenshot-83.png

TIR İLE YARDIMLAR GİDİYOR!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı tarafından yapılan paylaşımda İzmir'den tırlar ile yardım gittiği ifade edilerek, "Tüm İzmir'in kalbi sizlerle. İlk andan itibaren yardım çağrılarımıza sessiz kalmayan, bu koca depoyu dolduran İzmirlilere gönülden teşekkür ediyorum." şeklinde paylaşım yapıldı.

Kemal Kılıçdaroğlu ise bu paylaşımı "Binlerce TIR yardımla halkımızın yanındayız. Gelsinler tutuklasınlar." ifadeleri ile yanıtladı.

screenshot-82.png

Belediye başkanları tarafından bu paylaşımları Kemal Kılıçdaroğlu yanıtlamaya ve paylaşımlarda bulunmaya devam ediyor.