KPSS başvurusu yapacak adaylar dikkat! Akbank 100 TL iade edecek!

KPSS başvurusu yapacak adaylar dikkat! Akbank 100 TL iade edecek!

2023 KPSS’ye girecek adayların dikkatine! Kamu Personeli Seçme Sınavına girecek adaylara müjde verildi. 2023 Kamu Personeli Seçme Sınavı için başvuru yapacak adayların, başvuru işlemlerini yapmadan önce bu kampanyaya göz atmasında yarar var.

2023 KPSS'ye girecek adaylara müjde Akbank’tan geldi. KPSS sınavı için başvuru yapacak adaylara nakit ödeme vereceğini duyurdu. Peki KPSS kampanya şartları neler? Kamu Personeli Seçme Sınavı için kayıt yapacak adayları yakından ilgilendiren kampanya ile ilgili tüm detaylar haberimizin devamında sizlerle birlikte...

KPSS için başvuru yapacak adaylara 100 TL geri ödeme

2023 Kamu Personeli Seçme Sınavı için başvuru yapacak adaylara müjde verildi. 2023 KPSS için başvuru yapacak adaylara yeni kampanya düzenleyen Akbank, Kamu Personeli Seçme Sınavı için başvuru yapacak adaylara chip-para ödemesi yapacağını duyurdu.

Akbank tarafından yapılan kampanya duyurusuna göre, Genç Akbank müşterileri kampanya katılım sağlayarak yapacağı ÖSYM kayıt işlemleri sırasında %50 chip-para fırsatı sunulacağı bilgisi yer alıyor. Genç Akbank müşterileri, Mobil uygulaması üzerinden yapacağı Kamu Personeli Seçme Sınavı başvuru işlemleri karşılığında 100 TL chip-para ödemesi kazanma şansını yakalayacak.

Kampanya detayları neler?

Akbank tarafından duyurusu yapılan ve Kamu Personeli Seçme Sınavı için kayıt yapacak adayları yakından ilgilendiren kampanya ile ilgili detaylar ise şu şekilde;

Kamu Personeli Seçme Sınavı başvuru yapacak adayların yeni kampanya düzenleyen Akbank 18-26 yaş arasında bulunan Akbank müşterilerinin önemli avantajlar sağlıyor.

18-26 yaş arasındaki Akbank müşterileri mobilde uygulama üzerinden KPSS ödemeleri yapan kişilere %50 chip para fırsatı sunuyor.

Söz konusu kampanya müşteri bazında olduğu için her bir müşteri kampanya kapsamından sadece bir defa yararlanabilecek. Her bir müşteri kampanya dahilinde en fazla 100 TL chip-para kazanabilecek.

Kamu Personeli Seçme Sınavı için yapılan kampanya 25 Mayıs ila 29 Mayıs 2023 tarihleri arasına kadar geçerli olacaktır.

25 Mayıs ila 29 Mayıs 2023 tarihleri arasında geçerli olan kampanya ile ilgili daha kapsamlı bilgileri bankanın web sitesi üzerinden öğrenebilirsiniz.