Kraken baskılara boyun eğmedi! Banka açmaya hazırlanıyor!

Kraken baskılara boyun eğmedi! Banka açmaya hazırlanıyor!

Geçtiğimiz günlerde ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu ile karşı karşıya gelen ve çeşitli baskılara maruz kalan Kraken, boyun eğmedi. Kraken’in banka açmaya hazırlandığı öğrenildi.

Son dönemlerde yapılan yatırımlardan ziyade uygulanan baskı politikaları ile gündeme gelen kripto para piyasaları, yatırımcılar ve potansiyel yatırımcılar tarafından yakından takip edilmeye devam ediliyor. Geçtiğimiz günlerde piyasa regülatörü SEC tarafından hedef alınan ve yatırımcılarını bilgilendirmemek ile suçlanan Kraken, son günlerin en çok konuşulan şirketlerinden birisi oldu. Kraken’in SEC baskılarına karşı nasıl bir tavır takınacağı merak konusu olurken bugün gündeme bomba gibi bir haber düştü.

Yatırımcılar tarafından yakından takip edilen kripto borsaları arasında yer alan Kraken, geçtiğimiz haftalarda SEC tarafından gündeme getirilmiş ve SEC başkanı Kraken hakkında çarpıcı iddialarda bulunmuştu. Yatırımcılarını staking ve diğer hizmetleri ile ilgili olarak bilgilendirmemek ile suçlanan Kraken, kripto gündemine damgasını vurmuştu. Kraken’in yıldırıcı politikalara nasıl karşılık vereceği merak edilirken bugün şirkerin bir banka açma hazırlığı içerisinde olduğu öğrenildi.

TEKRAR GÜNDEMİNE ALDI!

Amerika Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu ile bir süredir ciddi sıkıntılar yaşayan kripto borsası Kraken, geçtiğimiz yıl içerisinde bir banka açmaya karar verdiğini duyurmuştu. Son dönemlerde uygulanan yıldırıcı politikalar sebebi ile bu kararını askıya alan Kraken, yeni bir haber ile daha gündeme geldi. Edinilen bilgilere göre Kraken’in banka açma fikrini tekrar gündemine aldı.

“AÇILIŞ YAKIN ZAMANDA GERÇEKLEŞECEK!”

kraken-baskilara-boyun-egmedi-banka-acmaya-hazirlaniyor-2.jpg

Kripto sektörünün en çok konuşulan borsaları arasında gösterilen Kraken’in tüm baskılara rağmen bir banka açma hazırlı içerisine girmiş olması, gündeme bomba gibi düştü. Çıkan haberlere göre Kraken Baş Hukuk Sorumlusu Marco Santori “Kraken Bank çok yakın zamanda açılacak” ifadelerini kullandı.

Uygulanan tüm baskılara rağmen kapsamını genişletme hamlelerinden vazgeçmeyen ve banka açma hazırlığı içerisine girdiği öğrenilen Kraken, tüm dikkatleri üzerine çekti. Kripto para sektöründe Kraken’in cesur hamleler ile yoluna devam ettiği savunulurken şirketin banka açma sürecinde çeşitli sıkıntılar ile karşı karşıya kalabileceği ve onay almasının oldukça zor olacağı da konuşulmaya başlandı.